ja Brate umal ne izgidosmo ... a da je sišo među nas mislim da bi ga živog pojeo, s onom bombom zajedno ...
Idiotiuzmu nikad kraja ... zato ... štapić i na vodu što dalje to bolje i što dublje u divljinu daleko od napadnutih mjesta guzve puno ljudi i svega ostalog od čega i onako bjezimo kad krenemo da se "odmorimo" ha ja,... kad dođem na vodu i vidim 10 ljudi rame uz rame ja se selim ( mogo sam tako i za šankom ostat) ulov dobro sad jeste ljepo i sve to al nije prioritet , što pročita kod našeg kolege sa foruma u potpisu..." ono kad priča da ide na vodu i da nosi štapove samo da neko ne kaze da je lud , a inače ..." eh to mi često padne na pamet i sve se više vidim u toj priči ... prestat ću vaditi dozvolu sigurno , ne zelim da me neko za moje pare pravi budalom , čisto stvar principa , ko šta i kako raspolaze tim sredstvima koja u opšte nisu mala kad se saberu , ne zelim ni da razmišljam želudac me zaboli , kretenluk pravi , a ako je nastavim plaćat bit će da podrzavam tu "ideologiju " ili ja bih reko politiku poslovanja , što opet ne dolazi u obzir , lakše mi je nosati bombu

tj . ne pecati na mjestu na kojem sam odrastao naučio plivati , prvi put se poljubio i prvi put popio pivo i koje vidim s prozora svoje kuće , neko na komercijalnu vodu i ko gospodin calen dobar dan izvolite ... hvlala ljepo ... doviđenja vidimo se opet ...

znam šta sam platio i gdje sam bio i šta sam radio i ne trpam se u isti koš sa ...
neznam na šta ce ovo sve izaći al znam da mi se počinje gaditi sve kolektivno .....bljak ......