Vrhunac gluposti
Moderatori/ce:emin,zlaja,rusko,Kovach,montana
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mislim da je ovo vrhunac gluposti mada nikad se nezna Bosna je to..
Pogledaj prirodu zao bi mi bilo opusak iza sebe ostaviti,a njemu od objasti na um palo da se vozi autom po jezeru. ti se na G klasu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mSogNE7ii4M[/youtube]
Pogledaj prirodu zao bi mi bilo opusak iza sebe ostaviti,a njemu od objasti na um palo da se vozi autom po jezeru. ti se na G klasu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mSogNE7ii4M[/youtube]
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Vrhunac gluposti
Što zajebavaš? milon utrka automobila i motocikala ide kroz svjetske rijeke...sad kao ovaj bosanac pa nešto...Vrhunac gluposti ćeš vidjeti na izlaznoj cijevi iz zeničke željezare, isporučuje ih kravoljubac iz Indije...
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
u pravu si Zlaja za kravoljupca, jebeš im odbačenu, al opet....pišam se i ja na G klasu
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tebi je kao ova objest normalna, e vidis meni nije. Meni je u ovakvom okruzenju grehota i opusak ostaviti iza sebe.zlaja je napisao/la:Što zajebavaš? milon utrka automobila i motocikala ide kroz svjetske rijeke...sad kao ovaj bosanac pa nešto...Vrhunac gluposti ćeš vidjeti na izlaznoj cijevi iz zeničke željezare, isporučuje ih kravoljubac iz Indije...
Mozda da prebacim u temu do ove u pozitivni primjeri !?
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Oko mene se voda toliko zagađuje od strane više firmi ...tako da je ovo p...in dim...al hajd priznam da ovaj G man zagađuje to jezero...to rade na hiljade drugi automobila i motocikala na bezbroj utrka...
-
- Štela
- Pridružen/a:01 ožu 2013, 17:48 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja sam lično odusevljen poserem se i na hadziju i na G klasu
The river was cut by the world's great flood and runs over rocks from the basement of time. On some of those rocks are timeless raindrops. Under the rocks are the words, and some of the words are theirs. I am haunted by waters.
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam odusevljen al G klasom vidi se da je idealan za ribolov .a hadziji bi pozelio pameti
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A jos gore glasati za ovakverusko je napisao/la:Nije ovo vrhunac... Vrhunac je dozvoliti ovakvima da glasaju na izborima...