Jezero Smoluća
Moderator/ica:emin
- pecaroš_112
- Haman Štela
- Pridružen/a:29 svi 2011, 18:25 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E, super, hvala puno, majstore
- ado
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Pridružen/a:28 lis 2009, 20:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezero Smoluća
Evo za par min. krecem na smolucu pa sve do nedelje heheh.pozz i bistro
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro Ado i pozdravi mi Mejru i Smaja
- Selmir
- Haman Štela
- Lokacija:Tuzla/Snjeznica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bas ti zavidim .Nadam se da cemo poslije nedjelje dobiti i fotki sa tvog izlaska na vodu.ado je napisao/la:Evo za par min. krecem na smolucu pa sve do nedelje heheh.pozz i bistro
BISTRO!!!!
Bolje los dan u ribama nego dobar dan kod kuce.
-
- Prava Štela
- Lokacija:Czech Republic [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro Ado ! Bilo nam super na jezeru, zajedno ......
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A slike???????
- ado
- Pridružen/a:28 lis 2009, 20:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hhehe ma bit ce slika enko, postavit ce ih stefan.pozz i bistro
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mutan si mi ado ado.Da kakva dobra nepolaze pa nemas vremena ni za slikaado je napisao/la:hhehe ma bit ce slika enko, postavit ce ih stefan.pozz i bistro
- ado
hhehe ma nije moj enko, a to da nemam vremena se vidi jbg, dodjem kuci umoran ko pas od posla a pogotovo sad po ovim tropskim vrucinama, nisam ove god. stigo ni dva puta otpecat kako treba, al evo danas opet idem na smolucu pa sad ako bude nekih ulova postavit cu slike sigurno.pozz i bistroenko je napisao/la:Mutan si mi ado ado.Da kakva dobra nepolaze pa nemas vremena ni za slikaado je napisao/la:hhehe ma bit ce slika enko, postavit ce ih stefan.pozz i bistro
p.s. daj uhvati malo vremena da dodjes na pecanje
- ado
hvala seha, pozdravit cu mejru ako se vidimo heheh, a smaju nemogu jer vise neradi gore na smolucoj, stigla je zamjena.pozz i bistroSeha je napisao/la:Bistro Ado i pozdravi mi Mejru i Smaja
-
- Književnik
Nemogu drze kad sam u gipsuado je napisao/la:hhehe ma nije moj enko, a to da nemam vremena se vidi jbg, dodjem kuci umoran ko pas od posla a pogotovo sad po ovim tropskim vrucinama, nisam ove god. stigo ni dva puta otpecat kako treba, al evo danas opet idem na smolucu pa sad ako bude nekih ulova postavit cu slike sigurno.pozz i bistroenko je napisao/la:Mutan si mi ado ado.Da kakva dobra nepolaze pa nemas vremena ni za slikaado je napisao/la:hhehe ma bit ce slika enko, postavit ce ih stefan.pozz i bistro
p.s. daj uhvati malo vremena da dodjes na pecanje
-
- Piskaralo
- Pridružen/a:11 kol 2008, 18:26 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo nekoliko slika od Stefana i Petra sa pecanja na Jezeru Smoluca
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Piskaralo
- Pridružen/a:11 kol 2008, 18:26 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro majstori, svaka vam cast
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.