Obrve mi spadose

Moderator/ica: emin
Te prihrane ces tesko naci "bilo gdje". Probaj kontaktirati Racu (uvoznik Cormoran-a iz Zovika) ako on to nemoze nabaviti onda ti nepreostaje nista nego da ukoliko nekog imas u Zagrebu jer tu ima par dobrih shop-ova.Sto se tice cudnog gledanja nisi jedina ja sam jedne godine bio "optimista" glede aroma za ribolov i muzike (za "na uho") sta god progovorim svi me cudno gledaju i pitaju sta ti je to.Ja Monster Crab a on ....A" ! Ja Mainline zasladjivac a on A"...............Ja Crveni koralji a on A" A" ja Paklena Pomorandza a on Sta bolan....Ja Crna Udovica a on Nema bolan toga haj kontam mladji momak pa nezna stare bendove Imas li "Drugo Stanje"........Haj nezajebaji vise .......nemam pojma je napisao/la:![]()
![]()
imam pitanje i za sehu............
one primame sto si spominjao gdje mogu kupiti
trazila sam ovda ali svi me cudno gledaju
i ima li nacina da nesto slicno sama napravim od razlicitih sjemenki i zitarica, hajd i nemoj se smijat kad ovo budes citao
Bistro macak jos jednom da ponovimo;macak je napisao/la:Hvala Seha.Nasao sam postove,radi se o proljetnim mjestima.Vidim da je Mirza pravi saranas pa ako se javi bice super...