Stranica: 1/1.

Pribor sa e-baya

Postano: 03 lip 2013, 16:01
Postao/la ivan_sb
Pozdrav ljudi!
Zanima me dali netko ima iskustva sa naručivanjem šaranskog pribora?

Re: Pribor sa e-baya

Postano: 03 lip 2013, 16:29
Postao/la meskobeg
pribor kupujem tek kad ga licno vidim , i isprobam u ruci ... hajde ovaj sitni potrosni materijal , ali stapove masine silkove itd. ne kupujem dok ne vidim sta je... ucini ti se povoljno , narucis , pa onda nije to to ... pa kupi ponovo ...hmm... skuplja pita neg' tepsija

Re: Pribor sa e-baya

Postano: 03 lip 2013, 18:16
Postao/la rusko
Ja kupujem dosta materijala preko slicnih sajtova (doduse ne saranskog)... Provjeri uvijek kakve ocjene ima prodavac...
Ima gnjida koji uzmu lovu pa ne posalju robu, i onda ih moras preko policije ganjati, mada u 99% slucajeva nisam imao problema.

Pazi na postarinu, ako je iz neke druge drzave dogovori koliko ces platiti prije nego sto ti posalje, takodje se raspitaj da li se placa carina.

Ako ti se ne svidi roba - prodaj je dalje...

Re: Pribor sa e-baya

Postano: 03 lip 2013, 18:39
Postao/la emin
ja sam kupovao varalice, i pojedinačno a i više, uglavnom do 15-20$, i nisam nikad imao problema, sve uredno donese poštar.. jednom mi je čak varka iz japana stigla za 6 dana.. :shock: :shock:
eh što se tiče štapova, mašina gabaritne robe to ne znam, niti bi naručivao, em zbog vrijednosti, em zbog načina dostave..

Re: Pribor sa e-baya

Postano: 03 lip 2013, 20:45
Postao/la rades7
I ja sam do sada imao desetine transakcija preko Ebay i sve osim jedne narudzbe je uredno stiglo.
Ono sto moras obratiti paznju je vrijednost robe, u vecini slucajeva dok ti obracunaju carinu i porez plus postarina, izadje te isto kao i ovdje da kupujes.

Re: Pribor sa e-baya

Postano: 03 lip 2013, 23:42
Postao/la ivan_sb
Ahaa, hvala puno na savjetima.

Re: Pribor sa e-baya

Postano: 24 pro 2014, 23:27
Postao/la Klenolovac
http://www.ebay.com/sch/almedin111/m.ht ... pg=&_from=

Kliknem na kategoriju sa voblerima želeći da na brzinu u pretragu upišem Smith, kad vidim nešto mi odudara od onih kineskih. Poznat oblik domaćih voblera po uzoru na SSR. Otvorim kad ono seller iz Doboja. E baš mi je drago da su krenuli vobleri i naših majstora na Ebay, samo mislim da neće biti lako sa ovakvom cijenom poštarine kakve su u naših pošta. Vrijednosno pismo sa otkupom ovdje oko 7 km a recimo prodavao sam neke voblere i slao po Srbiji gdje je za istu uslugu poštarina 130 din, tada bilo oko 2.40 km..