A cemu sad pa ovo sluzi?
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro sarandzije!
Evo da se i ja malo upletem u vas zanimljivi svijet, sa jednim pitanjem...
Kupio sam sebi jedan set alata preko neke aukcije jer su me zanimale dvije stvari iz seta (stipaljka za bojlije i ova "igla za heklanje" - koristan alat i za nas musicare )... medjutim u setu su dosli i neki "sarafi" za koje nemam pojma cemu bi mogli posluziti (pogadjam da bi mogli biti dodatak drzacu stapova), pa rekoh da pitam vas... Evo slike seta:
a evo i tog "sarafa" koji je upitan:
Evo da se i ja malo upletem u vas zanimljivi svijet, sa jednim pitanjem...
Kupio sam sebi jedan set alata preko neke aukcije jer su me zanimale dvije stvari iz seta (stipaljka za bojlije i ova "igla za heklanje" - koristan alat i za nas musicare )... medjutim u setu su dosli i neki "sarafi" za koje nemam pojma cemu bi mogli posluziti (pogadjam da bi mogli biti dodatak drzacu stapova), pa rekoh da pitam vas... Evo slike seta:
a evo i tog "sarafa" koji je upitan:
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: A cemu sad pa ovo sluzi?
ZA PRIKOPČAT ANTENU!!!!! TV KRAJ ŠTAPA I LAGANINI !!!! morao sam malo oprsotite
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Rusko ovi Delkim spaceri su odstojnici da se alarmi malo izdignu od takozvanog buzz bar-a (sipke nosaca alarma) i tako olasaju pristup prekidacu delkim alarmu koji je sa donje strane. Po meni nepotreban dodatak.
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E nije za tebe Ebay. Cim se logiras odmah nesto porucis, kao onaj papagaj i cumur!.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kad me zena provali zavrsicu bas kao taj papagaj na zidu
Pretpostavljao sam da je neka nadogradnja za drzac, sad kontam sta je... inace bi valjali za prangije
Doniram ih za nagradnu igru...
Pretpostavljao sam da je neka nadogradnja za drzac, sad kontam sta je... inace bi valjali za prangije
Doniram ih za nagradnu igru...
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eto super mozes napisati slobodno da se i drugi alarmi mogu montirati na njih jer je univerzalan navoj.
-
- Početnik
- Pridružen/a:04 pro 2011, 15:22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
posto sam i ja novi ovdje.... sta bi sa ovim priborom? jel to otislo ili..... vidim da je star post ali eto da pitam....
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jedan od predmeta koje je Rusko poklonio za nagradnu igru uz svoje fenomenalne verzije mušica u lijepom pakovanju...ti šarafi idu u nagradni fond za iduće kolo...
-
- Početnik
- Pridružen/a:04 pro 2011, 15:22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
a gdje dodje u forumu ta nagradna igra.... ( ustvari ja bio zainteresovan da kupim ovo ali .. )
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
na početnoj tabli foruma imaš pod forum -nagradna igra- trenutno se šalju reportaže...pa pročitaj taj dio -klikni na prečac---
viewtopic.php?f=204&t=2843
viewtopic.php?f=204&t=2843
-
- Početnik
auuuuuuu pa ko bi sad to sastavio...
gledacu ja to da kupim.... hahahah mala djeca sitna zena... nema se vremena...
hajde bice prilike...
gledacu ja to da kupim.... hahahah mala djeca sitna zena... nema se vremena...
hajde bice prilike...
- zlaja
- Nobelovac
Nemoraš pisati,hepeci su za -najbolju fotku- pa kad bude otvoreno kolo ti šibni dobru fotku...
-
- Početnik
uh.... hajde ima tih slikica... naravnod a cu sibnuti koju...