Jutro na ušću Spreče, riba vrlo nezainteresovana za hranjenje, a ima je, izbacuje se često. Uspjelo se nešto prevariti na panu...skoro sam i zaboravio kako je plotica fin borac.

Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Jako interesantna prica oko ovog jezera.. Staro je svega 4 godine i njega sam selektivno poribljavao nebi li napravio mali raj za ocejfit na plovak i izgleda da sam uspio.. Od grabljivica su tu samo 2 zenke smudja (necu ubacivati muzjaka), 2 kalife koje su vec po 4-5 kg, grgeci 10 tak njih je jako blizu magicnih 2 kg i dosta njihove mladji.. Riba nenormalno napreduje najvise zbog toga sto i zimi kad idem na grabljivice nosim stari hljeb i tu i tamo skuham kantu zrnevlja pa roknem.angler je napisao/la:Fantastican video rodjo, a tak ambijent glava boli. Znaci zadovoljan si kamerom. Kakvih sve predatora ima u tom jezeru?
Eh da nije ovog programa za redigiranje video bi trajao 4 satazlaja je napisao/la:Dobar video plus riba radi ko na traciBistro Seha
Upravo tako Rade poenta je docarati vama raji kako ovdje ima fantasticnih voda za ribolov i da vam tako prenesam malo atmosfere..rades7 je napisao/la:Seha video je odlican, lijepo si nam docarao kako uzivas