Stranica: 1/1.

PRAVILA OGLAŠAVANJA

Postano: 07 vel 2013, 16:45
Postao/la senad
1. Oglase mogu da postavljaju svi članovi koji imaju najmanje 50 postova i koji su registrovani na forumu najmanje 3 mjeseca

2. Svaki član foruma može da postavi dva oglasa mjesečno sa krupnim priborom bez ograničenja iznosa vrijednosti. - svaki od ovih oglasa označava se rednim brojem (Primjer: Oglas br.1 = 1 štap taj i taj, Oglas br. 2 = 1 mašinica ta i ta, itd.)

3. Svaki član foruma može da postavi i jedan oglas sitnog pribora mjesečno, gdje vrijednost pribora u oglasu ne može prelaziti iznos od 200 KM - svaki od ovih oglasa označava se imenom mjeseca u kom se postavlja oglas (Primer: Januarski oglas - 10 voblera, itd.)

4. U oglasima je zabranjeno prodavati robu koja nije direktno vezana za ribolov

5. Uslužni oglasi se postavljaju isključivo u svoje ime i za njih odgovara član koji ih je postavio i koji nudi usluge. Takvi oglasi moraju imati: puno ime i prezime, telefon, adresu stanovanja i e-mail adresu oglašivača.

6. Zabranjeno je dopunjavati oglase

Svaki član foruma koji ne postupa u skladu sa ovim pravilnikom biće sankcionisan zabranom pristupa forumu 'Mali oglasi' i postavljeni oglasi će mu biti obrisani!

Novi pravilnik stupa na snagu 07.02.2013. godine.
Na sve oglase koji su postavljeni do gore navedenog datuma primenjuju se stara pravila.

P.S.Pravilnik preuzet od kolega sa stranice http://www.varalicar.com i modifikovan sa naše potrebe. Zašto izmišljati toplu vodu kad su kolege to napravile kako treba i funkcioniše bez problema :wink:

HVALA KOLEGAMA SA http://www.varalicar.com!