Slike i tereni prelijepi. Ekipa je bila pravo raspolozena za uzivanje, mozda manje u ribolovu, a vise u ovoj ljepoti sa 6. slike, ali nije da se niste trudili.

Nego nesto kontam, ovi varalicari su pravo aktivni na forumu, mnogo aktivniji od nas musicara. Sad dolazi ono ALI... Ali mi musicari smo mnogo aktivniji na terenu, posebno na edukativnom polju. Zato ce za kratko vrijeme musicarski dio foruma biti mnogo posjeceniji, a i aktivnost bolja od varalicarskog dijela. Ako ovako nastavimo nece ko imati piskarati po varalicarskom dijelu foruma
Neka mi ne zamjere kolege varalicari sto se ja malo salim. Gledajuci ove slike izgleda da ih ima jos sto su potajno vjezbali

. Zlaja jarane brzo si savladao osnove musicarenja, svaka cast. Svakoga dana dokazujemo da musicarenje nije nikakav bauk, ni mnogo komplikovana stvar kakvim ga mnogi smatraju. Zato hraboro zakoracite u svijet musicarenja

Zasto ne savladati osnove pa nekad ono "za svoju dusu" uzmes lijepo mahac, ponesec pivce ili sokic i polako obalom. Kad se malo covjek umori ili na kraju ribolova, na red dolazi hladno pivce za zivce. Ja cesto ponesem tako i negdje u Doljanku (koja je hladna kao led) "sakrijem" (od None i ostalih napasnika

) pivu da se hladi, a ja u ribu. Lijepo dodje osvjezenje i odmor uz zubor rijeke nakon nadmudrvanja sa onim tackastim ljepoticama.
BISTRO MAJSTORI!