Vidis da nas je uhvatilo nesto, a ni sami ne znamo sta. Kad je ono vakat da seva propjeva
Fly Fishing - udrobljeno
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Da hoce ko na meni zaraditi taj sevap
Vidis da nas je uhvatilo nesto, a ni sami ne znamo sta. Kad je ono vakat da seva propjeva
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Fly Fishing - udrobljeno
Clavis druže,odem gore u planinu samo onako reda radi,umjesto štapa nosam foto aparat... U čitavoj BIH je stanje na vodama katastrofalno pa nebi da palamudim...
- svirac
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E hebi se Rusko ... ja sa istom namjerom dodjoh na temu, a ti me pretekao!!!
Kakav video
"Ima u bosanskim riječicama i potocima jedna naročita vrsta pastrmke, velika, posve crna po leđima, sa dvije-tri krupne crvene pjege.To je neobično proždrljiva, ali i neobično lukava i brza riba koja leti kao obnevidjela na udicu u vještoj ruci, ali je nedostižna, čak i nevidljiva za onoga ko nije vješt tim vodama i toj vrsti ribe."
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo da se pohvalim da sam i ja uzimao casove kod ucitelja :

To bi svi mi trebali uraditi,najpametnije da te neko prekontroliše 
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Najbolji nacin… Ja sam se poceo snimati i pregledavanjem snimaka sam uvidio koje greske radim… tacnije, maaaasuuu gresaka 

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mene Suzi ispravio za pola sata i ne desevaju mi se stvari koje su mi se prije desavale, sto je meni veliki uspjeh 
Sad samo nastavi sa "mahanjem" al' na vodi,da to sve legne kako treba!
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Promahacemo ga na ljeto, pa ce se usreciti!
Samo vjezbaj druze!!!!
Samo vjezbaj druze!!!!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
montana je napisao/la:Promahacemo ga na ljeto, pa ce se usreciti!![]()
Samo vjezbaj druze!!!!
Hajmo falite se kad ce ko na godišnji
- soha
- Nobelovac
Ma ljudi ja sam jos pocetnik.Ovo su prvi koraci, tek ucim hodati 
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja "masem" od 06.07 najvjerovatnije prvo na Staraci. Tu sam do pocetka augusta u medjuvremenu i neko more ko da gledamClavis je napisao/la:montana je napisao/la:Promahacemo ga na ljeto, pa ce se usreciti!![]()
Hajmo falite se kad ce ko na godišnji

- mokeSA
- Prava Štela
- Pridružen/a:07 ruj 2014, 20:30 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
DT5F
Bistro svima ja cu kratko da upitam gdje u SA nabaviti snjuru kao sto stoji u naslovu dakle DT5F, dobre marke a da necu naletiti na nekog kineza, jer je moja otisla u helac.
Re: DT5F
Bistro i tebi.
Pogledaj u Skenderiji "Blinker" ili pored Velepekare, cini mi se da se zove "Defa".
Pogledaj u Skenderiji "Blinker" ili pored Velepekare, cini mi se da se zove "Defa".