Fly Fishing - udrobljeno
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- mokeSA
- Prava Štela
- Pridružen/a:07 ruj 2014, 20:30 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A isao sam nekako su mi tanki sa ponudom, jedna marka snjure neka prosjecna cijena 50 tak KM,...inace oprema mi je minimum minimuma, dok na za snjuru nastojim da bude dobra..pa valjda ce se neko jos javit..
Re: DT5F
Imaš i Guideline:
http://www.riba.ba/bs/proizvodi/kategorija/snjure
http://www.riba.ba/bs/proizvodi/kategorija/snjure
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Fly Fishing - udrobljeno
Hvala tommy na linku, ima dosta interesantnih stvari 
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Muha "Musicarka"…
Goniurellia tridens ima krila na kojima se vide dva insekta… Naucnici se cudom cude zasto… ali nama musicarima to nimalo nije cudno, zar ne…
Goniurellia tridens ima krila na kojima se vide dva insekta… Naucnici se cudom cude zasto… ali nama musicarima to nimalo nije cudno, zar ne…
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Ova ko Nes kafa tri u jedan 
-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sta hin ima bunut ovdi. Jasno ko dan, osvetlila se krila ko stari filim iz aparata za slikavanje, dok je muha još u ranoj fazi razvoja bila pa krila bila pripijena uz nju, otlen i siluheta insekta,...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na ovu muhu naperis, treba ti pero Zar-ptice sa repom od Grmeckog dugonogog horoza. Ako jos nemas pero sa glave suhoguzog kladanjskog patka bolje ne pokusavat 
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Pusti ba muhu vidis da je u lovu
Ne bi me zacudilo da su se vec neki zadali da naprave imitaciju kontajuci da je produktivnija na vodi
Ne bi me zacudilo da su se vec neki zadali da naprave imitaciju kontajuci da je produktivnija na vodi
Neko spomenu stapove od "pritki". Ovdje moze svasta naci...
http://www.bamboorods.it/link.htm
http://www.bamboorods.it/link.htm
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lijeska svakako. Motaju mi se godinama po glavi ideje, ali nikako da pocne... kako god okrenem, kruta je lijeska i teska u odnosu na bambus. Lakse da ce ispasti kakav varalicarac.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Malo sam zavirio po forumima gdje se ljudi zanimaju praveci sebi i drugima stapove od bambusa.
Izgleda najisplativije i najsigurnije je uzeti gotove blankove i ostale djidje pa lagano oplesti kucni hekleraj.
I oni kao i mi traze solidne i cijenom prihvatljive blankove i ima preporuka, a izbjegnes trvor po kuci, zvocanje zene, kalupe, hoblaricu, letlampu i eventualno odustajanje.
Izgleda najisplativije i najsigurnije je uzeti gotove blankove i ostale djidje pa lagano oplesti kucni hekleraj.
I oni kao i mi traze solidne i cijenom prihvatljive blankove i ima preporuka, a izbjegnes trvor po kuci, zvocanje zene, kalupe, hoblaricu, letlampu i eventualno odustajanje.