Ima da ga ne prepoznaju kad se vrati kuci u wadersima i sesirom sa muhama...montana je napisao/la:To Rusko, objasni mu za perje, snjuru i krzno!

Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Ima da ga ne prepoznaju kad se vrati kuci u wadersima i sesirom sa muhama...montana je napisao/la:To Rusko, objasni mu za perje, snjuru i krzno!
ok cujemo se. nesikiraj se necu niss dok ne vidim sa tobomrusko je napisao/la:Nema frke buraz, samo se javi kad dodjes i ne kupuj nista dok se ne posavjetujemo, jer ja imam popusta u nekim radnjama
a radnja ima masala... ne brini...
Ma montana ne moze mene natjerat da budem musicar kad sam ja stravstveni varalicar jbg navuko sam se na to heheheheeheh ma salim se ako mi se dopadne jbg ne jede mi hljeba da uzmem musicarski stap i onako imam musica od starog jer je in volio musicarit a i lijepo je naucit nesto novo heehhe pozzzmontana je napisao/la:To Rusko, objasni mu za perje, snjuru i krzno!
nezz ja vidjet cemo kad se vratim sta ce me povuc hehehe a gdje cu sad u musicare otic kad sam pukio onih gluposti hahaha mali milion sve vrste ribica kasike spinere shadove jerkove izbi mi iz dzepa 200 km jbt jos da moram kokosi ganjat i fazane itd nezz radije odo u sarandije iako sam mlad hehehehehe uvij ima zita hahahahahaahahahangler je napisao/la:Djaba ti se opirati Blazer. U tebi su musicarski geni.![]()
Evo ja sam bio zakleti varalicar bar dva desetljeca. Da sam istrajao zaradio bih varalicarsku penziju![]()
Ali dokopah se perkica i propade penzija