Ultralight varaličarenje
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Re: Ultralight varaličarenje
Orke,ovaj donji mi nekako na oko obećava,
Danas sam na Drinjači testirao novi štap i UL đžigovanje.
Sviđa mi se sam koncept i zadovoljan sam samim štapom koji odlično detektuje svaki ugriz ribe.Inače jako sitnih klenova.
Bacao sam duplu nulu i nulu (meps) ali je prvi klen odmah progutao čitavu trokuku i jedva je izvadih.Posle toga sam samo đžigove bacao.
Sviđa mi se sam koncept i zadovoljan sam samim štapom koji odlično detektuje svaki ugriz ribe.Inače jako sitnih klenova.
Bacao sam duplu nulu i nulu (meps) ali je prvi klen odmah progutao čitavu trokuku i jedva je izvadih.Posle toga sam samo đžigove bacao.
Danas se YUM proslavio,vodostaj loš kao i riblja aktivnost ali upisah jednog!
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro Tommy, volim vidjeti bandara, ovdje kod nas ga rijetko upecam, lijepa riba...
Ni kod nas,rijetko ko ga lovi ciljno a iako se lovi to je na repić.Ja sam se opredjelio trenutno za njega jer sam dobio informacije da su lovljeni jako krupni i preko kilogram!
Izuzetno lijepa riba a nije loš ni borac!
Izuzetno lijepa riba a nije loš ni borac!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prelijepa riba, baš naštimana za UL
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:01 sij 2011, 01:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
napokon stigao
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobar za mirnije vode..jaci brzak ga izbacuje. Ja nisam nikad imao bolju varalicu za kalifu, uzima ga nenormalno.
- Klenolovac
- Piskaralo
- Pridružen/a:12 ožu 2012, 20:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A je li neko koristi Flat fry ili Flat fly?
Vidi gnjurca voda mu do koljena, kad dođe plima...
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Što se meni sviđa ovaj malac...ima ga u verzijama 120, 150 i 180 cm. Po onom što sam uspio pronaći na netu, a dosta je malo informacjia, radi se o prilično oštrom štapiću. Cijena mu je oko 45 eura za najdužu verziju, a sve su deklarisane na 1-7 g.
http://carpmania.co.rs/varalicarski-pri ... -hunter-ul
http://carpmania.co.rs/varalicarski-pri ... -hunter-ul
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:01 sij 2011, 01:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam njihov tresao neki crveni stap..210cm..za silikon idealan.. prelagan..a preostar...cca 160eura cijena
- rades7
- Književnik
To nije ovaj sigurno Ovaj bih volio protresti, ima ih u Beogradu, pa ako me put nanese bas cu pogledati. Preko zime bih nesto novo da zbavim, za sada MajorCraft ubjedljivo vodi kao prijedlog
Uzeo danas ovu mašinu,za ove pare ja sam zadovoljan kvalitetom koji sam dobio!
Daiwa Eceler-X 1000
Daiwa Eceler-X 1000
-
- Prava Štela
Ja je gledam zadnje vrijeme..jos sad na snizenju...
Ali zanima me kako mota tanku strunu...pa ako ces nju stavljati i s njom pecati volio bi da napises iskustva...
Steta sto nema dodatnu spulu
Ali zanima me kako mota tanku strunu...pa ako ces nju stavljati i s njom pecati volio bi da napises iskustva...
Steta sto nema dodatnu spulu