BISTRO RIBARI
Jako dobra tema al mi nebi bili mi da je neokrenemo u drugom smijeru tipa gdje bi valjalo loviti i kakva je neka voda

.
Al neka dobro je sve sto je u granicama sportskog.
Sto se tice ove teme ja sm u tim vodama par zadnjih godina i imao sam priliku ugostiti goste iz:NJemacke,Ausstrije ,Slovenije,Hrvatske ,Rusije ,Srbije ,Svedske te mnogo ribara iz nase BiH i stvarno imamo sta za ponuditi u ribolovnom turizmu .
Kao sto Zander rece ide to sporo kao i sve u BIH ali se krece inicijativa uvijek dolazi od pojedinca ,drzava i zakoni cese prikljuciti malo kasnije kad vide da tu ima neke koristi za nju samu i to je problem .
Uglavnom su svi gosti odusevljeni prirodom ,vodom i ribom kojom nas je priroda nagradila jer moramo priznati da je u BIH priroda ipak dala malo vise nego na mnogim mjestima .
Na kraju price dolazimo mi sami ribari i ljudi koji zive pored nasih rijeka ,mi koji preizlovljavamo ribu ,mi kojima je rijeka mjesto gdje ce ostaviti gajbu ispraznjenog "PREMINGERA" ,mi koji smece od kuce odnesemo na obalu vode i tu ga izbacimo jer je kod kuce ruzno vidjeti,mi koji staro auto gurnemo gdje je najdublje kao tu se nevidi itd,itd.
Ekad sve ovo saberemo i oduzmemo jos uvijek stojimo na mjestu i hvalimo se kave vode" MI " imamo .
Jedina sansa nam je da sa svojom dijecom podjemo raditi i njih uciti stvarima koje bi trebale biti norma za normalnog covjeka ,samo tako i uz pomoc ljudi koji na prirodu gledaju drugacije mozemo stvari zaustaviti da neidu u krivo smijeru mada smo do tog vrlo blizu .
Tek tada cemo moci reci da MI imamo prave vode a turizam ce tad krenuti sam od sebe jer kraj ovako cistih rijeka samo fale cisti ljudi ,jer ponavljam ipak je priroda ovdje dala malo vise.
BISTRO OD DIVERA SA JEDNE JEDINE