Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Uf hoće pivo da legne uz ovaj mesnjak
Ruba druže taj terenski život ima svoji čari ...
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
taman u mjeri..
svaka čast momci..
p.s. ruba pozdravi mi druga hasu..
p.s. ruba pozdravi mi druga hasu..
..be yourself no matter what they say..
-
Han
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pokazao sam ženi sliku i reko .... Hoću i ja ovo 
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pijem jutarnju kafu,dok gledam sta ima novo na forumu prebiram po glavi jesam li sve potrpao sto mi treba za danasnji ribolov.
Vidim jos par raje na forumu zlaja senci, montana, rusko. Znam da senad nece zadugo u ribu (
) nego kakva je sa vama situacija napadate li danas?
Vidim jos par raje na forumu zlaja senci, montana, rusko. Znam da senad nece zadugo u ribu (

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja ostao logovan od sinoc, a vjerovao ili ne, sad se probudio.
Sinoc jesam malo zaglavio, a i nakupilo mi se nespavanja prosle sedmice pa sam ga danas momacki odvalio.
A kontao sam da danas trknemo na Salakovac, međutim za danas mi se najavili badžo i svastika (sad negdje), pa zato ne mogah nigdje.
A idući vikend moram održati obećanje i da odemo na Salakovac, inače će mi Han glavu probit' prozivanjem.
Sinoc jesam malo zaglavio, a i nakupilo mi se nespavanja prosle sedmice pa sam ga danas momacki odvalio.
A kontao sam da danas trknemo na Salakovac, međutim za danas mi se najavili badžo i svastika (sad negdje), pa zato ne mogah nigdje.
A idući vikend moram održati obećanje i da odemo na Salakovac, inače će mi Han glavu probit' prozivanjem.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I ja se ulogirah, pa pade signal, te sam vjerovatno prividno bio prisutan na Forumu, ali sam zato neprividno bio u ribi! 
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja ovu nedjelju posudim od punca auto i odvedem klince u brda, gore u brdima mlad čovjek Alen otvorio farmu sa konjima i magaradima autohtonog porijekla...momak završava fakultet ,osniva obiteljski posao i vidim mu onaj sjaj u očima...ima kuveta u njemu jer sve radi sa majkom,ograđuje,priprema staze...Sejo i Irfan oduševljeni jer praktično to prvi put vide...i sjetim se jarana Ruska kad napisa da je ostavio roštilj van pogleda i klinci odmah stukli ćevape...genetsko naslijeđe za hranom...tako isto naši mali bosančerosi imaju genetsko naslijeđe za jahanjem konja kroz bosanske planine...u njima nikakva doza straha već baš iskrena radost...
Sejo ima tri i po godine i odabra sebi nekakvo magare a Irfan jednog brdskog i odjahaše...Ja gledam imam kakav bjeli da ga okusavim za špage i ljeskovog štapa ali nema, plus Alen sve drži pod oštrim okom pa je bolje smirit

Uploaded with ImageShack.us
Ovo je raja jako dobar pozitivan primjer kako pokrenuti posao u bosanskom sivilu, nadam se da će još omladine se uključiti u ovakve i slične projekte i sami sebi obezbjediti budućnost

Sejo ima tri i po godine i odabra sebi nekakvo magare a Irfan jednog brdskog i odjahaše...Ja gledam imam kakav bjeli da ga okusavim za špage i ljeskovog štapa ali nema, plus Alen sve drži pod oštrim okom pa je bolje smirit

Ovo je raja jako dobar pozitivan primjer kako pokrenuti posao u bosanskom sivilu, nadam se da će još omladine se uključiti u ovakve i slične projekte i sami sebi obezbjediti budućnost

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lijepo svaka cast svakom ko uzme stvar u svoje ruke. Ma moze se samo treba zasukati rukave, a ne s kafe na kafu.
Narocito ovi etno fazoni su super ko ima svoje zemlje.
Narocito ovi etno fazoni su super ko ima svoje zemlje.

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eto Zlaja... ti kameru u ruke... tog fakultetliju zamoli da se pojavi sa par konja i kenjaca...
Ja i Seha povedemo po 4-5 skandinavaca, svaki... i vodimo ih na nezaboravan ribolov...
Kenjci neka vuku opremu... konje neka jasu ribari... ti sve fotografisi... ja i Seha prevodimo, muljamo im i petljamo ribarske, itd...
7 dana za 1000 eura po glavi, bez putnih troskova... i eto biznisa
Ja i Seha povedemo po 4-5 skandinavaca, svaki... i vodimo ih na nezaboravan ribolov...
Kenjci neka vuku opremu... konje neka jasu ribari... ti sve fotografisi... ja i Seha prevodimo, muljamo im i petljamo ribarske, itd...
7 dana za 1000 eura po glavi, bez putnih troskova... i eto biznisa

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Heeej, kad povedete skandinavke, da dodjem i ja?rusko je napisao/la:Ja i Seha povedemo po 4-5 skandinavaca, svaki... i vodimo ih na nezaboravan ribolov...
... ja i Seha prevodimo, muljamo im i petljamo ribarske, itd...
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- zlaja
- Nobelovac
Rusko morati će oni još sačekati da Bosanci poput Alena i mladi školovani ljudi postave sve na svoje mjesto,meni je drago da je počelo...zamislite Bosanca bez konja,tornjaka,mladice u rijeci...ne ide nikako...