Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobar Zlaja...sad bi bila fora da neko odradi i našu verziju hahah
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
Ma sve isto jarane,sebe sam našao u skoro svim primjerima
pogotovo ono -šuti kad pecaš! tišina! ne pričaj !!!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Znaci samo je na Balkanu ona o roniocima i tolikim ribama da se ronioci kako nas sve do sada nisu pojele 

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sta je ovo… niko ne posta nista…
forum…
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zfvPPPc_UTs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zfvPPPc_UTs[/youtube]

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Očito se ne piše raji, depresiva neka 
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ovdje kod mene kolju bijelu ribu trokukama, kolju mladuljke samicama...i o čemu da pišem...raja hoće veselo...
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kolji i ti njihzlaja je napisao/la:Ovdje kod mene kolju bijelu ribu trokukama, kolju mladuljke samicama...i o čemu da pišem...raja hoće veselo...
Nego, evo ako neko ima studenta u kuci koji bi da se skoluje u Svedskoj:
http://www.studyinsweden.se/Scholarship ... st-Europe/

- zlaja
- Nobelovac
Nek smo i mi nekom western pa makar i Albaniji 
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Neka nas malo i u kafani, iz ove me neće žena istjerat' zivkanjem na mobitel

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Joj da mi je provuć' varku glavonji ispred nosa...al' ne da se 
- Essien
- Štela
- Pridružen/a:10 ruj 2012, 23:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tuga stvarno kako nakaradan mentalitet imamo, za koju godinu Bosna vise nece imati ribe nikako..
Sta je sa udruzenjem dole koje gazduje, policija? Mora makar neko nadlezan biti da taj pokolj sprijeci...
Sta je sa udruzenjem dole koje gazduje, policija? Mora makar neko nadlezan biti da taj pokolj sprijeci...
- rusko
- Nobelovac
Repetitio est mater studiorum (video kojeg cete pregledati nekoliko puta)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OVnYuciRJsU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OVnYuciRJsU[/youtube]

- Essien
- Štela
- Pridružen/a:10 ruj 2012, 23:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ako se dobro skoncentrisete, nakon par gledanja mozda cete primjetiti da ona ustvari lovi ribu..
- besko
- Predsjednik Skupštine U.G. Bistro!
- Kontakt:
A, ako ima studenticu kao podstanara - nek' zaboravi navedeni link!rusko je napisao/la: Nego, evo ako neko ima studenta u kuci koji bi da se skoluje u Svedskoj:
http://www.studyinsweden.se/Scholarship ... st-Europe/