Motori Traktori Multikultivatori i ostali metalni ljubimci
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Motori Traktori Multikultivatori i ostali metalni ljubim
Reklama uradjena na istinitom dogadjaju. Vrijedi pogledati 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vksdBSVA ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vksdBSVA ... r_embedded[/youtube]

- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ee.... baš je vredilo ....
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nadam se da ne zamjerate sto stavljam slike mog 18-tockasa na ovu temu gdje se prica o "igrackicama" sa jednoznamenkastim brojem tockova, te da mi administrator nece poskidati visak
. Slikano prije minut u San Antonio, Texas.
Samo za Adija i Severinu!

Samo za Adija i Severinu!
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dooobarrrr!!!!
Jos sad da ti damo malo prijedloga kako da dizajniras kabinu, npr. Severina kao sirena sa tijelom pastrmke a sisama Samante Fox x3...
Garant si ga "dzepno parkirao"
Nego, kaze mi rodjak da se u USA ovakvi jos uvijek voze na benzin, malo koji da je dizelas... je li to tacno?
Jos sad da ti damo malo prijedloga kako da dizajniras kabinu, npr. Severina kao sirena sa tijelom pastrmke a sisama Samante Fox x3...
Garant si ga "dzepno parkirao"
Nego, kaze mi rodjak da se u USA ovakvi jos uvijek voze na benzin, malo koji da je dizelas... je li to tacno?

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nije, dizel motori 6 cilindricni turbo, imedju 430 i 560 KS (ovaj moj je 500) su svi sada, ali jesu Ameri dugo bili na benzinu. Dosta su aerodinamicniji od Europskih, udobniji i sigurniji, sve zbog izmjestanja motora naprijed, povecavanja osovinskog razmaka, spustanja kabine i sjedista za skoro metar u odnosu na Europske standarde, tako da nema brujanja pod nogama, niti onog pretjeranog ljuljanja. Tezinu rasporedjujem po osovinama na dugmice, tako da se bukvalno nigdje ne izlazi osim u halu i u ribu. Sto se brzina tice idu regularno do 140km, mada na nizbrdicama smo postizali i puno vise, nekih 190km, mada je jedini Elvis ozvanicio brzinu od 182km i ima napismeno isprintano iz policijskog radara, zajedno sa suspenzijom vozacke
Sto se tice saranja, o tome razmisljam, ali nesto jednostavno, musicarski. Trebace mi vasa potpora i prijedlozi, a dimenzije slobodnih povrsina cu objaviti cim se vrijeme popravi da se mogu lijepiti naljepnice.
Sto se tice saranja, o tome razmisljam, ali nesto jednostavno, musicarski. Trebace mi vasa potpora i prijedlozi, a dimenzije slobodnih povrsina cu objaviti cim se vrijeme popravi da se mogu lijepiti naljepnice.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Auh krstarice...pa ovo je limuzina...dje ovo nazvati kamionom
Jos kad legne potocara sa musicom iznad glave
Jos kad legne potocara sa musicom iznad glave
- montana
- Nobelovac
Najvece musicarsko vozilo na svijetu! moracu dobro potraziti nekog da mi napravi kako budemo zamislili.... Eto skontajte kakvih slika pa da razmatramo.
Iz filma "Partizanska eskadrila":
"... Eskadrilo, predlazi!"
Iz filma "Partizanska eskadrila":
"... Eskadrilo, predlazi!"
jao stroja, sta bih dao za bar jedan krug
, hvala monty i sibni neku kabine

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
pa mogla bi jedna upravo da bude ovaj vas amblem ff cluba 

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jao Montana zamisli ovo preurediti za nas ribare. Pozadi lezaljke na sprat soska za stapove kantina i striptiz bar 

- montana
- Nobelovac
Ma pobjeze ti juce, a ja izadjoh da slikam... Pa predsjednice na slike kabine sacekaj dan-dva, natovario sam puno nekih stvari od kolege koji se "pokvario" usput, pa kad malo poradim "kucu".adi je napisao/la:jao stroja, sta bih dao za bar jedan krug, hvala monty i sibni neku kabine
Seha, predlazem da UG Bistro obidje dijasporu, evo cini mi se i predsjedavajuci je za. Kreveti na sprat vec postoje, a oni barovi su na svakom koraku, kao i kaubojski salooni, a i (tebi najinteresantniji) bajkerske drumske kafane sa stotinama motora ispred. Ima jedan odlican Harley Davidson steak-house u Arizoni u sklopu moto-salona i radionice za popravke. Samo za bajkere i kamiondzije!
- Seha
Prvo bi mi te amere navukli mirisom cevapa pa ih uzeli na sibicama 

- montana
- Nobelovac
Ma smijesni su. Uzmu godisnji, natakare se na motore njih 20-30, obuku kozne jakne sa znakovima i k'o fol mrtvackim glavama, a lanci i privjesci vise k'o u Mad Maxu, pa se kruziraju po pustahiji. Kad s njima u pricu, a on poruci Kolu Zero kalorija i pocne pricu o uredu u kojem radi i kako mu sef neda na odmor duze od 7 dana??? Zamisli da im tu uleti Karabaja?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eoY8tAIpo3E[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ZJdGMUVZOM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eoY8tAIpo3E[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ZJdGMUVZOM[/youtube]