Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac

jest da nismo u toru jarane ...jebena viza , i još Amerika ihhhhhh teška partijamontana je napisao/la:U Amerikoj!![]()
Koliko samo love ode na tu postarinu, najbolje je zapaliti ovamo i nakupovati stvari kakvih hoces. Jos pokupis od zainteresovane raje proviziju u obliku "postarine" i eto besplatne karte?![]()
Pa sad,zavisi sta narucujes,varke su po 2-3 $ uglavnom,naravno veci paketi vise postarine,al vjeruj,80 % stvari je jeftinije neg kod nas,i uz 30-40 $ postarine prodjes jeftinije na recimo patikamamontana je napisao/la:U Amerikoj!![]()
Koliko samo love ode na tu postarinu, najbolje je zapaliti ovamo i nakupovati stvari kakvih hoces. Jos pokupis od zainteresovane raje proviziju u obliku "postarine" i eto besplatne karte?![]()
Ovaj je vobler mocan za stuku. Imao sam jedan i probao jesenas. Dva zabacaja-dva udara. Treci otkinula (nije bilo sajle). Sve u svemu, Zlaja je u pravu. Veoma zanimljiv i privlacnog rada.
daj mi link gdje je ima ispod 40 KM da odmah kupim ? Bilo nju, Ilexa, Lunu smith ili megabass-a ??? niti jedna od nabrojanih nema ni na e bayu ispod 16 dolara bez shipinga + 5-10 KM carinski scener. Puno sam toga uzeo da ne bih znao da ima jeftinije. Govorim za nas iz BiHtare je napisao/la:40 KM po komadu???![]()
Moze se to naci puno jeftinije,pogotovo ako uzimas vise komada