Soha super izgledaju ove varke.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Drug tebe haman pravo stislo. Ma nema veze, nadjes ti uvijek vremena za pokoji izlazak. Sto se tice tvojih glavinjara ja bas cekam kad ces naci malo vremena pa objasnit postupak za izradu ( a vjerujem da nisam sam)@ldin je napisao/la:štancaj prijatelju kad imaš vremena , tako da kad ozdraviš , bez brige pecaš cijelu sezonu , sa svojim voblerima , pravi ćeif ....
Ja više nizašta nemam vremena tj . ono slobodno koje imam trči tamo trči vamo , i niđe me nema ... na vodu kad krenem u putu si napravim kopču da iam s čim pecat voblera nisma izdeljo ima i više ... ove glavinjare metalne što radim već sam štela za 15 min je uradim i bjezim da pecam otkinem je nekad odma a nekad mi bude par pecanja , kako kad ,i kuća ... napravio sam par fotki kod izrade i planirao sam otvoriti posebnu temu ako bude koga zanimalo , vrlo je jednostavna i zakvalna varalica brza za napravit relativno jeftina a lovna kupi je skoro sve od soma klena bucova ...međutim nikako da se nakanim da sjednem za komp . i odradim to al morat ću ovih dana , u međuvremenu radeći te bakrene glavinjarice i igrajući se sa bakrom trebala bi se i roditi jedna orginalna varalica pa vidjet ćemo "imam viziju"... uglavnom volio bi probati te tvoje voblere , al kod mene samo one podmornice prolaze znači uglavnom tonuće verzije ... bistro !!!
Tacno druze, a samo neke kombinacije daju pravu stvar. Dakle, nije to samo do kljuna ....@ldin je napisao/la:postoji niz faktora i razloga zašto se vrte u krug