Bolen 2018
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Poznati odvijač alki i udica...baraba...
Re: Bolen 2018
A jest te krenulo ove sezone sa dobrim komadima. Svaka cast!
Zavarite halke
Zavarite halke
Ma ne mogu da druge sorte i tehnike pa jedina riba kojoj ovaj kijamet odgovara je bucko!Danas jezero žuto na naranđžasto,ja stao gledam,u noge mi uleće!Posle par minuta drugi,treći!Luda godina skroz!Ovaj je od juče:
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Super, ja i dalje nemam moral zabacivati u čisto blato..Vidiš,zanimljivo kako rokaju po mutnoj...Doduše mutna voda je okej i čak bolja od one ko rakija al blato ...
Ove gdje sam pecao i nije blato,ali danas gledam,znači ni na kraj pameti mi nije palo da tu bacim a oni lupaju i to dviljački.
Ovo će mu biti godina,ko god ga tražio našao ga je.Uzima krupne varalice što je stvarno super za nas ribolovce!
Valjda padne uskoro kakav kapitalac!
Ovo će mu biti godina,ko god ga tražio našao ga je.Uzima krupne varalice što je stvarno super za nas ribolovce!
Valjda padne uskoro kakav kapitalac!
Taj je za mene kapitalac
Izdao ih vid u mutnoci pa udaraju na sve sta vibrira...
Izdao ih vid u mutnoci pa udaraju na sve sta vibrira...
Složile im se kockice,voda hladana i svježa što drži ribu u gornjem sloju.Kada upekne ode on u dubine i nema ga do mraka.
Vodostaj na jezeru ekstremno nizak.Iz nekog razloga prazne jezero.
Sve to kada se sabere dobije se nevjerovatna aktivnost krupnih riba.
Vodostaj na jezeru ekstremno nizak.Iz nekog razloga prazne jezero.
Sve to kada se sabere dobije se nevjerovatna aktivnost krupnih riba.
Skyroad nema dušu
Dobih na poklon ovu zaru,rad moga druga Vladana.Na prvi zabačaj je sastavi,nema boljeg ribolvoa od površinskih napada!
Dobih na poklon ovu zaru,rad moga druga Vladana.Na prvi zabačaj je sastavi,nema boljeg ribolvoa od površinskih napada!
- zlaja
- Nobelovac
Bistro tommy ,makar mogu uživat u tvojim fotkama...Eto veliki riba ,vidiš da ih ima ...
Čim sam se okuražio on stade.Ništa gore kad se namjestiš na poziciju,još sve kockice mu posložim dođem u sumrak i ono ništa!
Ni da zaraubuje.Drug ih je ovih dana locirao na drugoj poziciji,ne raubuju u nekom su među sloju.
Udaraju na glavinjaru.
A najviše me boli što otkinuh RH Lures!Tek je dobio (na poklon) i odmah je zakucah
Ovo Zlaja ako nisi probao trebaš!!!
http://www.rhlures.com/
Ni da zaraubuje.Drug ih je ovih dana locirao na drugoj poziciji,ne raubuju u nekom su među sloju.
Udaraju na glavinjaru.
A najviše me boli što otkinuh RH Lures!Tek je dobio (na poklon) i odmah je zakucah
Ovo Zlaja ako nisi probao trebaš!!!
http://www.rhlures.com/
- zlaja
- Nobelovac
Bitno je da si se skinuo sa UL na bolena,to je bila muka,sad sa pravom tehnikom i oruđem rasturaš...Prije dvije godine nabavio rh ,podijelio većinom na poklon...nisam nešto oduševljen,takve mi vode jebiga ...dobra je ideja ali za moju vodu treba drukčije olovo unutra....
- zlaja
- Nobelovac
Konačno bistra rijeka...na kraj sezone...jebiga...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:17 lis 2014, 08:47 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Predivan srebrenjak. Samo nas još Zlaja i Tommy drže budnima, a mi ostali izgleda na aparatima. Sramota me priznati, za cijelo ljeto dva škobalja i mrena na Vrbasu ( istina dva puta smo se vratili zbog mutne vode) i nekoliko škoba na kampovanju na Sani.
- zlaja
- Nobelovac
Svima nam je tako darzi, loša godina, stalna kiša je uništila ljeto ...Ja sam prošlu sezonu imao najljepšu od kako pecam,ovu najlošiju...to je tako u ribolovu...
Bravo Zlaja sad im je termin i kod mene padaju dobri ali ja ne postižem