Bolen / Bucov 2011
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro momci svaka cast buce su pravo dobri

Bistro
Re: Bolen / Bucov 2011
Onda Dr. Aldin i za tebe vazi@ldin je napisao/la: nije ni moj manji hhhhh al mi je fotka za 20 klasa lošijai to sve iskompenzira "zahmetki varka "

- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tebi će trebat Dr. baxuze, samo se ti zezaj

Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
@ldin je napisao/la:tebi će trebat Dr. baxuze, samo se ti zezaj![]()

-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bistro kolege,svaka cast na uovima,iskrene cestitke.pozdrav bistro
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Moj Irfan je kao nešto snimao mobom , objašnjavam malom kako se zamara krupnija riba i vidim da ga trese ono naše ribarsko
onda mu dodam štap
a on baci mob u travu i vozzzzzzzziiiiiii bbbaaaaabbbbooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Evo šta je uspio snimit prije nego je počeo dril
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqQrbVIjyNw[/youtube]

Evo šta je uspio snimit prije nego je počeo dril
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqQrbVIjyNw[/youtube]
Super je on to snimio, mirne ruke.
Dobro nije bacio mob i oteo ti stap poslije prve minute
Dobro nije bacio mob i oteo ti stap poslije prve minute

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobar snimak!! Super je sto hoce s tobom u ribu... Moj se docepao kompjutera pa nece ni da makne u prirodu.

- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
zlaja super snimak,nema boljeg tima od tebe i malog.i ja svoga ucim oko riba od melena.bistro
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam zato da ih vodimo na pecanje,ako im se sviđa okej ako ne ima još sportova , samo ih zaposliti u pozitivnom smislu
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E pa ljudi danas se malo islo u ribolov da probam ovjeriti stap. Ne znam jesam li mogao na bolji nacin ovjeriti nego na ovaj danas.
Mjesto je ispod vranduka sati oko 3, moj prvi bolen u zivotu.
DUzina 65 cm tezina 2.5 kg. Slika govori sve. Uzivajte
Mjesto je ispod vranduka sati oko 3, moj prvi bolen u zivotu.
DUzina 65 cm tezina 2.5 kg. Slika govori sve. Uzivajte
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Da ne bi stapa nista od buce
Bas mi je drago da si ga ovjerio sa kapitalcem pa jos prvi. Cestike...bas je golem.
E sad utisci...

Bas mi je drago da si ga ovjerio sa kapitalcem pa jos prvi. Cestike...bas je golem.
E sad utisci...

- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A utisci su cudni, udarac je bio stvarno jak gotovo da izbija stap iz ruku, e onda poce da izvlaci silk ja kontam sta je ovo a masinica nije bila dovoljno zategnuta, na brzinu zategnem masinicu i polahko. A sad jos zanimljivije uzeo je mepsa br 3.
- zlaja
- Nobelovac
Bakire čestitam od srca,udarci su toliko žestoki i sami dril da ćeš zaboraviti planine i potoke
biće -babo vozi za Vranduk