varaličarenje klena
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
BGM elcha svaka cast, fino si ti to nalovio..
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: varaličarenje klena
ma i konto sam da bi trebali dubokoroneci vobleri,zato su mi prvi na listi kad se vratim sa ekskurzije...zlaja je napisao/la:Ne već je voda bila previše niska i bistra i klen se povukao u korijenje i pod kamenje,najčešće ga u ovoj dobi nalazim uz samu obalu ili u dubokoj brzoj matici a ti druže nisi se spremio sa tonućim voblerima da ih pustiš da potonu dole ili dubokoronećim voblerima...
Ali opet će šou jer za par dana kreću da se jate i ponovo na 15-20 dana ulaze u limane i brzake da pasu travu kao škobalji jer moraju brzo da jedu da nabiju salo za zimu,vidjećeš u jednom ćošku usta trava u drugom tvoj vobler.
Molim vas sada na jesenskom blinkeranju da se ponašate sportski jer kada udarite na jato klena i ponudite im kakav voblerčić to bude jagma,sve zato što ide to spremanje zimnice
Mora se šetati puno nizvodno ili uzvodno da nađete ta jesensko okupljeno jato,ono što mogu reći je da voda ne prelazi metar dubine,da ima brzaka da je negdje u blizini zimovnik bijele ribe,da su vrbe sa onim bajama što padaju obavezno tu...
I još nešto ,nevole u tom jatu da im se provlači jaka vibracija i veliki vobler,više u tom periodu koji je već na pragu vole malu kruškicu sitnije vibracije i veoma su plašljivi i oprezni kada su skupa,ako se bućka čizmama po vodi ili glasno priča jato se pomjeri dalje,ili ako vadim klena a on bućka i praska po površini više jata nema...
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
poslusao sam savjeti zlajin i kupio bagy-a baby frog.. jos samo da ga probam..

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Elcha -blinkeranje -ocjena 10 +. Drago mi da svi učesnici ove diskusije veoma brzo savladaše tehniku,majstori svaka čast 

- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
jutros sam bio na vodi jos ni svanulo nije, ne vidim gdje bacam, klen poceo raditi ko lud, a voda raste nenormalno, nisam uspio pretrazit sva mjesta, toliko je nadosla da sam morao odustati, ima velikih klenova, glavonja, al ima i stuke pa moram sajlicu stavljati
bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
rekao sam da im necu vise ici,al sta cu,neda djavo mira:

Uploaded with ImageShack.us

haj da i ja jednom napisem,gledam na svakom forumu svi pisu,pa reko da i ja:C&R

haj da i ja jednom napisem,gledam na svakom forumu svi pisu,pa reko da i ja:C&R
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tarik nemam više riječi,u veoma kratko vrijeme od početničkog pitanja do majstora
Kojim to štapom pecaš? ukucaj mi podatke sa njega ,djeluje zanimljiv i meni poznata marka
Kojim to štapom pecaš? ukucaj mi podatke sa njega ,djeluje zanimljiv i meni poznata marka
- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
veceras je piva radila nije 'vako odavno 

bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...
- bakee
- Književnik
veceras se vratio sa bosne, malo probao bagy-e, hvala zlaja na savjetu. Bilo je finih klijenova,uspio sam jednog slikati.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- zlaja
- Nobelovac
Bravo Bakee,zato smo tu da koju razmjenimo,sada kada voda ohladi dobro pazi gdje ćeš da zabaciš jer kvašenje gaća da se spasi vobler više nije poželjno
Elcha imao momačku eh druže usitnilo je cugaj dok možeš

Elcha imao momačku eh druže usitnilo je cugaj dok možeš

- bakee
- Književnik
ma ja za njim idem ako treba roniti,,, jos sam mlad nema zime za mene..heh..a ne znam ejsil primjetio na slici baby frog bas se fino kamuflirao medju ovim listovima..

- tare
- Nobelovac
Zlaja,stap je neki bezze,al meni dobar,marka je marshal,malo tvrd,30-50 gr,kad sam ga kupovao nisam imao pojma o varalicarenju pa uzeo najljepsi
mogu vidjet podatke sutra ako odem,posto mi pribor stoji na vikendici pa ga nemam pri ruci...
Bake,ja sam ovo ljeto se bio skinuo da zaplivam,al bilo prehladno i mutna bosna pa sam se predomislio,a ljeti uvijek gazim bez cizama pa mi nigdje nije problem zagaziti,al kad sam u cizmama onda je skakljivo..

Bake,ja sam ovo ljeto se bio skinuo da zaplivam,al bilo prehladno i mutna bosna pa sam se predomislio,a ljeti uvijek gazim bez cizama pa mi nigdje nije problem zagaziti,al kad sam u cizmama onda je skakljivo..
- bakee
- Književnik
hah..ma dodje i meni nekad da zaplivam, ipak bagy je bagy ne moze se kupovati tek tako..
- tare
- Nobelovac
evo ti Zlaja podatci sa stapa:marshall harier sx 270 20-50 gr,i ima jos grb velike britanije,i onaj znak za struju 

- zlaja
- Nobelovac
Mene zavezana karika prevarila na jedan drugi model,neka tog štapa super za početak,kada kreneš za ozbiljnije tražićeš štap za klena sa manjom gramažom...