Popperse treba probati na grgeca u vrele ljetne dane… a hoce i stuka rado na njih
Strimeri, potezanke itd...
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast kolega!
Popperse treba probati na grgeca u vrele ljetne dane… a hoce i stuka rado na njih

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Strimeri, potezanke itd...
Olujan dan, djeca bolesna… ja nervozan… rekoh, da se malo smirim… i evo:

Mogao bi ti cesce nervozan biti
Jesi ih slozio ko za katologa. Zadnje k'o mladj.
Odlicna kolekcija.
Jesi ih slozio ko za katologa. Zadnje k'o mladj.
Odlicna kolekcija.
Svaka čast Rusko odličan komplet 
Mozes komotno ici na put oko svijeta, a da ti ne zafali baja.
Redas ih k'o dugine boje. Svaka cast na kolekciji!
Redas ih k'o dugine boje. Svaka cast na kolekciji!
- rusko
- Nobelovac
Hvala, hvala… ovo mi je za hladnih jezerskih dana da sa njima ganjam kalife… ovdje se vecinom strimera prvu polovinu sezone na jezerima, jer ubacena riba jos ne zna sta je insekt… a onda pred kraj ljeta nastupa lijepo doba kada imitacije lokalnih insekata dolaze do izrazaja.

Nešto nam se odeljenje ućutalo,pošto sam na varaličarskoj temi se razvezao pa dođoh do mahača,evo čime sam se opteretio.
Gledam neke njemačke klipove,svi love bucove sa poperima i sličnim kerefekama.Ja nikada ne probah.Rekoh red bi bio.
U te svrhe sam nešto započeo da radim.Balzu oblikujem u popera.Ispočetka bez nekog palana a onda ideje nadolaze.
Prva faza:

Gledam neke njemačke klipove,svi love bucove sa poperima i sličnim kerefekama.Ja nikada ne probah.Rekoh red bi bio.
U te svrhe sam nešto započeo da radim.Balzu oblikujem u popera.Ispočetka bez nekog palana a onda ideje nadolaze.
Prva faza:

Nadjoh neki dan ove foam tampone za usi. Velicina i oblik super ali nikako da se nakanim da smotam strimer. Ulijenio sam se previse.

Kod mene svečano kiša stala sada preostaje odbrojavati dane da se voda izbistri.Prije kiše je sva riba prokinula a meni bitan podatak i bucov da je ne svojim pozicijama.Ovim poperima planiram ga pojuriti.Radio sam sinoć još par modela kao i "slider" ili ti klizač.
On pravi ono karakteristično "V" na vodi,sa njima planiram za mirniju vodu a popere za turbulencije.
Uradio sam i koji zonker,štuka i mladica su mi bile inspiracija.

On pravi ono karakteristično "V" na vodi,sa njima planiram za mirniju vodu a popere za turbulencije.
Uradio sam i koji zonker,štuka i mladica su mi bile inspiracija.

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast Tommy.. Ovi poperi su kod mene sada pocetkom sezone kada je stuka nakon mrijesta jos uvijek po plicacima ubitacni.. Gledam tipa neki dan dok sam lovio crvenpere plovkom 4 komada u 20 minuta i nastavi dalje nizvodno u onom musicarskom gumenom duseku sa perajama na nogama. Pravo atraktivno gledati kad se digne na povrsinu i zgrabi poper

Hvala drug ma sva površinska akcija je daleko zanimljivija nego bunarenje.Skoro sam probao klena na nekog foamskog žabca.Iako su mali kidisali jako je bilo zanimljivo.Ja se ubio kontrirajući 
Ma samo neka se nesto desava pa makar i fule bile. Najgore je kad se umace k'o u tekne.
Zonkeri su ti opasno dobri!
Zonkeri su ti opasno dobri!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jes vala kad nece ja kalemim cigar na cigar.. Nije nikako zdravo kad riba neradi.. Ministarstva zdravlja bi umijesto love na kampanje bacanja cigara i sl. trebli poribljavati vode 

Ovako male i najmanji gregč spakuje,