Bjezi ovamo na oporavak i rehabilitaciju sto prije moguce, prvo cu da te vodim na rijeke gdje se iskljucivo musicari a onda idemo u doticne klubove dok se "boje ne rastope"
Znas da muku mucim sa mojim NEznanjem fotografisanja, trudim se ali dzaba... mora da je do kamere
Tama je bila u sobi, sinac je spavao pokraj mene pa nisam palio svjetla osim onog iznad stola... mislio sam da ce sijalica od 60W dati dovoljno svjetla...
Evo par novih slika, valjda ce se bolje vidjeti detalji (zijanio sam sav budget za zajebanciju kupovinom camca i motora, pa nije bilo za sistemsku kameru.... al' bice

bolje?
P.S. ko zna kako se ove muhe pecaju primjetice da nisam tapirao krila kako treba, ja to radim uvijek direktno na vodi, kada vidim kako se krece, tako dobijem najbolji rezultat... Tuba je naprijed malo duze ostavljena jer kada pecam tonucom snjurom, stavljam one providne "lijevke" (ako se sjecate kapice na "izvrijedjanom" mofu
Rado bih sebi kupio onu spravicu (mini akvarijum za testiranje muha (test tank) samo kada bih znao gdje se prodaju i da imaju humanu cifru, pa da mogu sve ispitati prije nego dodjem na vodu.... evo na sta mislim:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uqls6-mr ... re=related[/youtube]