Nimfe
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Uh...mnogo dobra baja! Aferim!
Re: Nimfe
E to, to! U nedostatku tog "prchveraja" ja sam motao oguljene perke goluba ali ih prvo treba pripremiti jer su krte.
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Neće da omane kod lipAna ta kombinacija ama bas nikako 

Joj Clavise te gume nisu pouzdane nikako.Posle određenog vremena kada odstoje ili mjenjaju boju ili pucaju.I ja sam od nekih kineskih trakica radio rebra za tulare.Mada nisam ih puno zategao i providne su!
U razgovoru sa drugom koji lovi na nimfe s' proljeća bijelu ribu dobio sam neke ideje da se okušam.Najveći fazon je ubosti nijansu tijela.Po njegovim riječima neka blijedo žuta na bijelo vuče.

U razgovoru sa drugom koji lovi na nimfe s' proljeća bijelu ribu dobio sam neke ideje da se okušam.Najveći fazon je ubosti nijansu tijela.Po njegovim riječima neka blijedo žuta na bijelo vuče.

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sve u bijelo i set flomastera u 50-tak razlicitih boja i nijansi ponijeti sa sobom, i rijesena stvar!
btw - Odlicne nimfe
btw - Odlicne nimfe

-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ove su žive
Ja sam ljetos samo jednom "ubo" mix zutog sintetickog i krem zeca i to mjeso odmah na konac. Kasnije ne bi da si "pita". Jaranu pokidalo više udicu na sanici, i nisam uspio kasnije napraviti istu, konto prestalo je ikako uzimati sta li.
Nego sviđa mi se ovaj tung totalno je adekvatan za sve vrste pupa

Nego sviđa mi se ovaj tung totalno je adekvatan za sve vrste pupa
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A sto ne bi probali malo svijetlo zelenog dabinga i preko njega kurton?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QBUYt3-fQXg[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QBUYt3-fQXg[/youtube]

-
- Nobelovac
Oj nek si mi navio ovog ljudeskaru, kako čovjek gotivno odradi kondom i izvadi trakicu. Ja se u njeg zapeljam kod maturalac na ekskurziji, haman mrsko mi i koristiti zbog nemogućeg rezanja trakice kad je razmotan.
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imaju oni sa ukusom banane i drugog tropskog i netropskog voca. Mozda se moze namotati boila za sarana? 

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Nobelovac
Monty ti svezo svoje dvi i bombaš sad ovuda
Vidimo se na ljeto, ponesi obe zna nekad i druga zatrebat ::D

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kazu ljudi da, jos od mog odlaska ljetos, navece u dolinama rijeka USK-a se cuje pjesma lipljena:
"Kad me pitaaaaas kaaakooo mi jeeee, daaa tii roknu saaaamo dvijeeeee, sve bi ti se saaamo kaazaaaaloooo"
Ma one su u kutiji, u mnostvu ljepsih muha, pa se i ne primjete.
Uzeo sam kartu od 5.jula do 16. augusta...
"Kad me pitaaaaas kaaakooo mi jeeee, daaa tii roknu saaaamo dvijeeeee, sve bi ti se saaamo kaazaaaaloooo"

Ma one su u kutiji, u mnostvu ljepsih muha, pa se i ne primjete.
Uzeo sam kartu od 5.jula do 16. augusta...

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Kurtonizacija baje je odlicna stvar ali isto kao i sa ostalim gumicama, nakon izvjesnog perioda izgube onu mehkocu
Srecom sad ih ima i u bojama i po ukusima. Kazu sarani vole jagodu sa slagom

Srecom sad ih ima i u bojama i po ukusima. Kazu sarani vole jagodu sa slagom