Mirza dobio sina
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Mirza Mujacic je dobio novog sarandziju, cestitke Mirzi i Meliki na novom swingeru-hangeru u familiji !!!
ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- ZANDER
- Pravo piskaralo
- Kontakt:
Re: Mirza dobio sina
Nek je ziv i zdrav i nek nebude sarandzija ,vec varalicar
Pozzzzzzzzzzzz od Zandera!
RIBAR SA UNE!
www.retols.org
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sve cestitke familiji Mujacic na prinovi i neka bude hairli i sa srecom
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Čestitke za prinovu i nek ste svi živi i zdravi.
-
- Piskaralo
- Pridružen/a:10 pro 2006, 00:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
X 2ZANDER je napisao/la:Nek je ziv i zdrav i nek nebude sarandzija ,vec varalicar
Mirza ,nek je ZIV i ZDRAV nek lovi vece ribe od nas i zivi u boljem i kulturnijem drustvu od nas
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sa malim zakasnjenjem (bio u Poljskoj 4 dana u ribolovu) da i ja cestitam na prinovi.
MIrzi , Meliki dedu Mirzetu i Nani sve najljepse zelje na prinovi.. Nek je sretno i hairli..
MIrzi , Meliki dedu Mirzetu i Nani sve najljepse zelje na prinovi.. Nek je sretno i hairli..
-
- Početnik
- Pridružen/a:05 ožu 2008, 14:40 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Potpisujem!diver je napisao/la:Mirza ,nek je ZIV i ZDRAV nek lovi vece ribe od nas i zivi u boljem i kulturnijem drustvu od nas
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I ja zelim sve najbolje malom ribaru i roditeljima, a pustite da dijete sve samo proba i sarana i varalicu. Tek onda ce skontati da je musicarenje smisao zivota.
Bistro i sve najbolje jos jednom
Bistro i sve najbolje jos jednom
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svako dobro familiji Mujačić i živi i zdravi bili!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
- adem93
- Piskaralo
- Lokacija:Srebrenik|Spionica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
opa cestitam imas sa kime za 5 godina ici u ribolov i pokazivati te svoje tehnike dobrog ulova hehehe cestitke sve nek je ziv i zdrav i nek bude bolji od caleta heeheh nego jel se sta
- ČupoCarp
- Prava Štela
- Pridružen/a:17 tra 2009, 13:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nek je mali živ i zdrav pa kojom god vrstom ribolova se bavio !
Čestitamo (Edina & čupo) ha ha ha šala mala !
Čestitamo (Edina & čupo) ha ha ha šala mala !
100% CARPING
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt:
Pozdrav i bistro svima.
Kao prvo da se izvinem sto me vec duze nema na stranici.Vratio sam se u bosnu prije dva mjeseca, znate trka frka,supruga trudna obaveza bilo more a interneta u kuci nemam,tako da jos cemam prikljucak ADSL,
UJAGMI MALO VREMENA DA SKOKNEM DO INT.KLUBA I DA SE JAVIM I UVELIKO ZAHVALIM NA CESTITKAMA.
Ama nek bude zdrav i ziv a na njemu ce biti da odluci stace biti sarandzija ,varalicar ili vec sta drugo a na caci je da mu to omoguci.Evo sljedi slika juniora.jos jednom svima od srca hvala na cestitkama i podrsci.
Kao prvo da se izvinem sto me vec duze nema na stranici.Vratio sam se u bosnu prije dva mjeseca, znate trka frka,supruga trudna obaveza bilo more a interneta u kuci nemam,tako da jos cemam prikljucak ADSL,
UJAGMI MALO VREMENA DA SKOKNEM DO INT.KLUBA I DA SE JAVIM I UVELIKO ZAHVALIM NA CESTITKAMA.
Ama nek bude zdrav i ziv a na njemu ce biti da odluci stace biti sarandzija ,varalicar ili vec sta drugo a na caci je da mu to omoguci.Evo sljedi slika juniora.jos jednom svima od srca hvala na cestitkama i podrsci.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.