varaličarenje klena
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
pravio sam prije i njih,al bambule su izdrzljivije,pa vise nepravim kafene,a slicne su..
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: varaličarenje klena
Tarik majstor si i nema dalje,bagy ti je uljepšao ferije 

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
vala bas jest 
a pomjerio sam se bio na malo mirniju vodu,jer si ti tako negdje napisao i dobio ovog veceg...

a pomjerio sam se bio na malo mirniju vodu,jer si ti tako negdje napisao i dobio ovog veceg...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pa što bolan ne pitaš,znaš da što znam to i kažem,krupniji primjerci klena vole da se kucaju oko podvodni kamenja na 1,5 do 2 metra dubine u ovo toplo doba.Sića je na preljevu u brzaku, u plićini ispod vrba itd.Krupan klen je takođe ispod vrba ako je malo dublje i ako ima kamena ai nemora da budu neke krošnje poviš,dovoljno je malo dubine i tišine i da taj tihi bazen se spaja sa glavnom strujom pa se sve lijepo vidi spoj tihaka i brzaka ima ona fina granica -crta i oko nje voda igra pa krene da kruži da siječe poprijeko itd.
Ja vobler mogu zabacivati sa obe strane riječnog toka i imam ulov,ali mi je draže kada stojim u ovoj jakoj struji i bacam prema drugoj obali u pola tog tihog bazena,pa kroz kamen ovamo prema glavnoj struji pa na spoju -dum-
Ja vobler mogu zabacivati sa obe strane riječnog toka i imam ulov,ali mi je draže kada stojim u ovoj jakoj struji i bacam prema drugoj obali u pola tog tihog bazena,pa kroz kamen ovamo prema glavnoj struji pa na spoju -dum-

- tare
- Nobelovac
ovdje gdje najcesce lovim idu prvo police,pa onda uvala nekih 2 m dubine i tu je voda brza,pa iza toga mirna voda,neki 1 m dubine i kamenje na dnu,al nije veliko kamenje...
- zlaja
- Nobelovac
Ovakvi mjesta koje sam opisao na našoj rijeci ima puno,gledaš pod drugu obalu i vidiš tihak i moraš zagaziti blizu sredine riječnog toka i bacati vobler pod drugu obalu i vući najbolje poprijeko.
Kada izađem ponovo u ribolov fotografisaću tu situaciju ...
- tare
- Nobelovac
okzlaja je napisao/la:Ovakvi mjesta koje sam opisao na našoj rijeci ima puno,gledaš pod drugu obalu i vidiš tihak i moraš zagaziti blizu sredine riječnog toka i bacati vobler pod drugu obalu i vući najbolje poprijeko.

- zlaja
- Nobelovac
Evo Tarik fotka sa današnjeg ribolova,odmah ćeš prepoznati o čemu se radi,malo dublji tihi bazen i poviš njega vrbe a ovamo prema mjestu gdje ja stojim jasno se vidi linija razdvajanja brzaka i tihaka,veliki klenovi najradije budu tamo pod drugom obalom oko podvodnog kamenja i čekaju nafake,dal sa vrba dal tvoju baju ili vobler

Uploaded with ImageShack.us
Može se doći pecati i sa druge strane ali im onda visim nad glavom a to nevole.Da nebude da sam samo išao fotografisati mjesto evo još jedna fotka

Može se doći pecati i sa druge strane ali im onda visim nad glavom a to nevole.Da nebude da sam samo išao fotografisati mjesto evo još jedna fotka

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Aaaa... ova donja mi je do sad najljepsa...
Za naslovne dusu dala... Zlaja svaka ti cast!
Za naslovne dusu dala... Zlaja svaka ti cast!

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ljepota slike Zlaja majstore! Vidi ga samo kako se okacio.....
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- tare
- Nobelovac
slicni je ovako i kod mene,samo sto se sa druge strane nemoze prici,odmah iznad vode je autoput,a na malo obale sto ima male vrbe,sve zaraslo,nemoze se hodat,pa im jos bolje,niko ih ne uznemirava tamo......
a ova donja slika je za 15...
a ova donja slika je za 15...
- zlaja
- Nobelovac
Hvala raja,u ribolov nosim jedan stari canon A 540 i nije mi obavezno baš da pravim fotke ali okinem koju za svoju dušu...
- tare
- Nobelovac
evo malo jutoršnjih:

Zlaja,vidi se malo teren na drugoj slici,kad malo pogledam nije bas toliko slican

Zlaja,vidi se malo teren na drugoj slici,kad malo pogledam nije bas toliko slican