Quiz (ko zna varku?)
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Dalibor
- Štela
- Lokacija:Zürich (CH) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ovaj sto sam postavio je poznati Zalt vobler.nisam nikad cuo za tu tvoju. jesu to original udice? izgledaju nesto male.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Quiz (ko zna varku?)
Imomushi pantljičara iz japanske junice(japanska maloljetna krava) 

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Grah u mantilu
dosta zeze to je Imomushi varka...

- Dalibor
- Štela
- Lokacija:Zürich (CH) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ajmo dalje.
ko zna ovu? nebi trebalo biti tesko. kod nas u svajcarskoj se dobro pokazala za basa. koristim u boji babybass

ko zna ovu? nebi trebalo biti tesko. kod nas u svajcarskoj se dobro pokazala za basa. koristim u boji babybass

-
- Piskaralo
- Pridružen/a:10 pro 2006, 00:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Strike Pro Phantom 

- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ovo je "termiPhantominator" gledo sam kad je Arnold Schvarc. u filmu terminator nju koristio.

- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A da li neko zna koji su ovo silikonci.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

- Mr. Smith
- Štela
- Lokacija:Lukavac [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kalin's lunker grub...
valjda...Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ko zna kako se ove bubice zovu:
http://www.flanatack.com/article-woodlo ... 47204.html
Ja ne znam zato vas pitam.
Hocu da ih probam naci na ebayu,jer izgleda zanimljiv nacin,a mozda bi se moglo i mahacaem sa ovim pecat
http://www.flanatack.com/article-woodlo ... 47204.html
Ja ne znam zato vas pitam.
Hocu da ih probam naci na ebayu,jer izgleda zanimljiv nacin,a mozda bi se moglo i mahacaem sa ovim pecat

- kenan_sa
- Književnik
Eh kad znas kako se zove onda mi reci jos gdje ih mogu kupiti u BiH. Da ne saljem opet ljude u srbiju po njih jer mi se ona do sad od svih gumenjaka pokazala najbolje. Odnosno bolje nego i na bilo koji drugi mamac koji sam koristio u lovu smudza. Nestalo ih trenutno. Pootkidani. Ko kad se haman po dnu vuku.

- zlaja
- Nobelovac
To je Kenane glavni problem naši dućana,ja im moram govoriti,objašnjavati,čak im i fotke određenog mamca razvijem i napišem detaljno upustvo kako se što zove i tako...
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
zna li ko kako se ove bubice zovu???
pise ime proizvodjaca al ima li kakvo zajednicko ime za ove insekte???
pise ime proizvodjaca al ima li kakvo zajednicko ime za ove insekte???