eeeee da letu štuke su više onako socijalno-ljubavni bend , upravo sam izmislio novi termin

i edo i frenki su legende
sve je to dobro samo bez dare bubamare, jovana ,seka ,šekija i naravno dŽej opet sa moje s kromne tačke gledišta , normalno ko voli nek izvoli ...
mislim da za savaki ovaj tip , da ne imenujem posebno izvodjača čovjek generalno treba bit raspolozen i u tom filmu , što znači ja ne mogu sada slušati recimo letu štuke , i mozda neću mjesec dva tri onda naleti period kad mi leze te njihove stvari isti slučaj je i sa Baretom , ne ide non stop s Flojdovima , s bilo čim .... evo neku noć mi pade Azra na pamet i slušam je po vazdan , prije mjesec bi prst usta stavio , a sad mi lezi .... i eto ti super poredjenja kako je on to u "onom " sistemu morao sve fino da zamota i pošalje poruku inače bato goli otok ...a danas ovi laju na sve i svašta i sve ostaje na tome ...
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=L6MbBCqSfFk[/youtube]
Evo Tare spomenu i Blaša o njemu je svaka suvišna ... a Flojdovi naš gitarista i prijatelj Čupo , zna ga Zlaja imao je priliku da gleda koncert mislim i zadnji u Njemačkoj i kod nejga se naslušam i nagledam dobrih fotki teško je to gledati na tv. il tak nešto opisat da i ne govorim , prvi su se počeli sluziti lasirima nekim specijalnim ozvučenjima , kaze 20 kamiona ih prati i pored tehnologije silne oni će ostati dugo dugo upamceni ... i meni je pravo zao sto me nije zakačilo da ih pogledam u zivo
P.S. marchello ... kapa dole