To se zove, stavi pravu stvar na pravo mjesto@ldin je napisao/la:zanimljiva mašina , praktična i jednostavna za napraviti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8oSMf_1nLqE[/youtube]

Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
To se zove, stavi pravu stvar na pravo mjesto@ldin je napisao/la:zanimljiva mašina , praktična i jednostavna za napraviti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8oSMf_1nLqE[/youtube]
Po meni je najbitnije da su lovni, a estetski dio ne mora biti doveden do savvrsenstva, pogotovo ako radis za sebe, a ne za komercijalu. Svaka cast i samo tako nastavi.pastrmka 65 je napisao/la:Evo jos par komada iz moje kolekcije rucno radjenih voblera Anarchy napravio sam jos par novih komada ova dva sto su sami na slici zmaj i bela.
Na ovaj pearch -fire tiger ne znam ni ja koja je boja radio sam ga kao pearch a ispalo ft -pike imao sam jedno spadanje stuke na Modracu ostavila je ogrebotinu 1,5 cm duzine a na ovaj mali sivi sam imao jedno pracenje do obale manje stukice i mogu vam reci dobar je osjecaj kad imas udarac-pracenje na svoj vobler .
Ovaj veci sivi dubokoronac-bela sto sam pravio jos nije isproban ali u kadi radi dobro.
Skoro sam dobio katalog sa basspro shopa narucivao sam strunu i tu se mogu pronaci svi moguci svjetski proizvodjaci voblera pa mi je dosta pomogao u pravljenju jer mozete vidjeti sve moguce proizvodjace i oblike i boje pa kada pravite svoj vobler dosta je lakse jer su slike pri ruci .
Rad voblera je dosta bolji nego na pocetku poslusao sam savjete iskusnijih kolega i napravio neke dorade na nekim voblerima na tijelu i paktama pa sada rade lijepo sa manje otpora i neki drugi ribari koje sam znao i upoznao probali su ih i dobio sam par komplimenata .
Na slikama se nalaze jos par voblera koje sam doradio odnosno od Balzerovog popera sam napravio srednjoronac i ovaj jos jedan zuti ne znam koje je marke ali je provjeren za stuku njega sam prefarbao i zastitio jer je bio los i pukao je a sada je solidno dotjeran.
Molio bih kolege za koji komentar i sugestije ako ih ima.
Bistro.