fercera
Juče na Gostoviću , kratko , voda mutna , hladno ko' da će snijeg , s vremena na vrijeme i vjetar pa se ne moze ni "trenirat" ...
al' opet ljepše nego drzat daljinski od TV-a ,mada je to diskutabilmo i bolje da sam rekako meni ljepše jbg ...
- Inače ovo mjesto je nekih 11km od centra grada , jako ljepo, teško dočarat fotkom , pogotovo na ovakom trmurnom danu ,inače ovo je i ljetno kupalište , i iza svake stijene se krije ovako po neka uvala gdje se čovjek moze skloniti s djevojkom , porodicom ,prijateljima, dal će pecat il samo onako uzivat , roštilj... samo znate naš mentalitet i ljude , neznaju cijenit ono što imaju da im dukat daš , nekad bilo pastrmke, mladice ... sad i klena ako iskopaš ko da si na lutriji dobio , ima par lokalnih SELJAČINA koji ljeti kad je vodostaj nizak doslovce rukama iztrijebe sve, a ove dublje virove kojih stvarno znaju biti duboki po par metara nekim vilama kopljima, šta ga ja znam , rone i tamane ... opet ne krivim njih nego krivim "sebe ili nas " nisu oni krivi što im Bog nije pamet dao , nego mi što mi dozvolimo...
- ja stvarno volim ovaj kraj, od nedavno je i ovo zaštićena zona , Park Prirode Tajan... i malo je neozbiljno od mene što pokušavam ovo ovako u par teza il s jednom dvije fotke da prikazem i dočaram pa ću u skorije vrijeme ( čim izljepota, sunce grane ,i voda dodje na svoje ) da vas provodam malo ovim krajevima s nekim konkretnim materijalom ... Bistro !!!
A na ovom mjestu sekunda da se okupam imam i video klip , buraz me skonto, posto smo se razvojili pecajući , i meni iza ledja iz nekog granja snimao potencijano kupanje, dok ja skakućem s mokrog kamena na drugi , e šipak mu , ništa od toga ,
mislio se