Bolen / Bucov 2011
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tare,samo udri nezamaras me nimalo,dobri su dekori sto si ih naveo,na sve sam dobijao ribe,ja na jsr-a lovim vec 10-12 godina,neznam ni sam vise ha ha,a moji omiljeni su p yp cb sd rcw w fcw ft,sve ove mrene i bucove sam dobio na dekore p i sd pozdrav bistro
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Bolen / Bucov 2011
ok,hvala ti...
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eh pao je i prvi bucov,moj sreci nigdje kraja
Ulovljen na calypso chub:

Uploaded with ImageShack.us

Evo i snimak pustanja
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SYzZxSv97Vo[/youtube]
Uglavnom ustanovili smo da ga ima,jer nagledali smo se rauba pravo,uglavnom manji komad al je 2-3 puta pravi maconja zaraubovao

Ulovljen na calypso chub:

Evo i snimak pustanja

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SYzZxSv97Vo[/youtube]
Uglavnom ustanovili smo da ga ima,jer nagledali smo se rauba pravo,uglavnom manji komad al je 2-3 puta pravi maconja zaraubovao

- sajdin
- Piskaralo
- Pridružen/a:27 sij 2011, 16:30 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hehehh..ko znaa zna..
..ehh zlajaa da te cujemo jesii zadovoljan podmlatkom..hahaha..
..bistroo 

Da bi to učinili, nije važno da li smo "sportski" ili "profesionalci" ... Dovoljno je da budemo ljudi!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E ovo je VIJEST
Bravo po sto puta,uljepšali ste mi dan

- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast tare majstore, drago mi je sto si se upisao i to sa dobrim komadom..

- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tare majstore Roc'keri su uz tebe

Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
svaka cast tare,samo lovite kad god vremena imate.samo da kazem i jos jednu lijepu vijest da je na usori djole DOX ulovio bucova. bistro
Ruba Vobleri
- tare
- Nobelovac
Hvala raja,nadam se da ce ih biti jos,jer ima ih na ovom terenu,samo treba biti uporan i doci ce i drugi 

Tare, samo naprijed, a mora biti i ulova kad si uporan!
Bas ste mi uljepsali dan sto rece Zlaja. (Pogotovo C&R i jos snimljeno - Do duse Sajdo vrti kamerom, al ajd upraksace se)
Bistro.
Bas ste mi uljepsali dan sto rece Zlaja. (Pogotovo C&R i jos snimljeno - Do duse Sajdo vrti kamerom, al ajd upraksace se)
Bistro.
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitke momci, da samo znate kako vam zavidim
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bistro tare nisam dzaba govorio vjezbaj tare vjezbaj ,sutra cu i ja na vodu da probam i ja nesto uganjat ako se dadne usranom do potoka ,sajdo sad je na tebe red pribor i varalice imas samo udri sad,bistro

Bistro
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:05 tra 2011, 13:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bucov sa Usore