Ovo sto seha rece, nasi novinari bi zavadila dva ormana, tako da ja tu nista ne vjerujem dok sve tancno ne vidim na video,
djaba sto to neki tako zvani novinar pise.
Da nemamo kratku klupu, to vala imamo ko sto AdmirS spominje.
Al mozemo mi ipak sastaviti ekipu, vidis da je falio Spaha i Pjanic pa se jopet nesto skontalo. E sad je druga stvar ostaviti igrace u rezervi, upravo radi inace kratke klupe. Ne mozes nikoga ostaviti, koji nadrusava sa krmanjem razpolozenje u ekipi. Tu ako nastane ne mir, to se prenosi na cjelu ekipu i onda i na njihovu igru.
Vidi slucaj kod svaba, Ballack kreno nesto da pametuje i trener ga ohladi i vise nece igrati. E sad ce neko reci, pa dobro svabe imaju dosta drugi igraca. Tad kad su "izbacili" Ballacka nisu imali druge igrace, ova sadasnja ekipa se tek formirala nakon Ballackovog izbacaja. Znaci trener donosi odluku, a bogami i snosi odgovornost.
A u tom periodu je njima Ballack bio bitna karika da ne kazem NAJ bitnija
Ne krivim niti Papeta niti Misketa niti Kenu. Ovo sto se pise, to macko o rep. Kad se ohladi sve to malo, i kad budu interview na video, tad cu ja sebi napraviti svoju sliku o svemu tome, a do tada ja ne vidim neki problem i uzivam u pobjedi
a bogam i u ribolovu