Bolen / Bucov 2011
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala raja, ide dobro vrijeme za pecanje samo da malo zahladni i malo kiše da ohladi vodu
- bucov
- Početnik
- Lokacija:Tesanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Bolen / Bucov 2011
AlaS je napisao/la:E moj jaro to je tek pocetak bice tu jos belaja sa bucovom ,sta sam ja takvh situacja dozivio sa bucovom i somom ,u takvoj situaciji treba ga bas nekom varalicom isprovocirati dali nekim x-rapom ili drugim suspendima nemogu ti tacno reci jer i ja imam tih problema ,bistrobakee je napisao/la:Juce me je jedan bandit zezao nekih pola sata, raubovao je stvarno dugo. Imam osjecaj kao da se igrao sa mnom, bacao sam sve moguce leptirove, onda salmo butcher pa onda brzotrz pa nema sta jos nisam probao ali nece pa nece samo ganja ribice. Ne znam vise sta da radim ljudi pomazite.
Bistrooo narode...ALAS pitanje za tebe jaruga....vjerujemm da poznajes USoru ko svoj dzep....ispod Klaonice i visocije malo jedno 200tinjak metar radi Bucov...msm ganja ribu ko voz..a nikoga ne vidim da pokusa da ga drpi...kad udari od vodu ko ceplju da bacis...je li mozda ko pokusavao da ga prevari na Usori i na kojim mjestima ga jos ima ak znas

- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Aferim Zlaja krenulo te
, sad kad je razbijen maler idemo po one somove što su nas handrili 

Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bucov je napisao/la:AlaS je napisao/la:E moj jaro to je tek pocetak bice tu jos belaja sa bucovom ,sta sam ja takvh situacja dozivio sa bucovom i somom ,u takvoj situaciji treba ga bas nekom varalicom isprovocirati dali nekim x-rapom ili drugim suspendima nemogu ti tacno reci jer i ja imam tih problema ,bistrobakee je napisao/la:Juce me je jedan bandit zezao nekih pola sata, raubovao je stvarno dugo. Imam osjecaj kao da se igrao sa mnom, bacao sam sve moguce leptirove, onda salmo butcher pa onda brzotrz pa nema sta jos nisam probao ali nece pa nece samo ganja ribice. Ne znam vise sta da radim ljudi pomazite.
Bistrooo narode...ALAS pitanje za tebe jaruga....vjerujemm da poznajes USoru ko svoj dzep....ispod Klaonice i visocije malo jedno 200tinjak metar radi Bucov...msm ganja ribu ko voz..a nikoga ne vidim da pokusa da ga drpi...kad udari od vodu ko ceplju da bacis...je li mozda ko pokusavao da ga prevari na Usori i na kojim mjestima ga jos ima ak znas![]()
HVALA i BISTRO
Znam da ga ima na Usori dosta kapitalnog to slusam svaki dan od ribara i gledao sam ,puno ljudi me zove daj dodji i ulovi smeta nam sjeba krmu i skobalja ,nisam nikad htjeo otici jer neka ga tu nasao je svoj mir niko ga ne peca to mi dodje kao neka rezerva,jednom sam se slucajno zadesio i sjedim sa jaranima oni plovkare kad ono poce drobit to nisu manji kao sto sam mislio to su prave grdosije veci nego na bosni sto lupaju milina ih gledat a i ove plovkarose kako ga kletu sto im razjeba nakrmljenu ribu

Bistro
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Moj okrnjeni F4 je završio priču, danas jubilarni deseti ulov bolena ,devet maconja i ovaj junior...jedanesti opet maconja saši u matici i odnese...svima objašnjavam redom da se ne zajebavaju sa stegnutom kočnicom ,galamim na Emira,Irfana zbog tih kočnica...danas kod mene stegnuta do zuba(neznam kako mi se to desilo i motam film al jebaji ga
) žao mi ribe ali mislim da će negdje to pljunuti...osta lijepa slika desetog na F4

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A Zlaja svaka cast, svake godine rasturas bucova, majstor si veliki. Ja sam narucio ove calypso voblere nadam se da ce i meni biti lovni kao i tebi.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Koja slika jbote
Steta ribe i meni se to desilo par puta da neznam ni ja kako kocnica bude stegnuta do daske i da zbog toga imam kidanje prije nego sto stignem rukom da popustim ribi. Vremenom sam stekao naviku da nakon par zabacaja uvijek povucem rukom strunu i provjerim jel brenza
Steta ribe i meni se to desilo par puta da neznam ni ja kako kocnica bude stegnuta do daske i da zbog toga imam kidanje prije nego sto stignem rukom da popustim ribi. Vremenom sam stekao naviku da nakon par zabacaja uvijek povucem rukom strunu i provjerim jel brenza

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro Zlaja
A to te Irfan sabotira,da lakse pobjedi kad se takmicite

A to te Irfan sabotira,da lakse pobjedi kad se takmicite

- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U nedostatku nekih dekora, uspio sam odabrati samo 3, nadam se da ce biti dobra. Moze vase misljenje.

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bice varki zlax majstore,samo stavi zauber na stap vidis da ti TWIN POWER poceo da steka hehe.bistro majstore
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
Dobri dekori pogotovo taj u sredini cw, Elcha udice na f4 bolen redovno ispravlja pa ja u neka doba postavim owner ,ownerke nemože ispraviti ,najbolje odmah po kupovini prepakovat.Udarci i napadi u matici su stvarno hajvanski ...Ruba druže nemože twin zauberu ni polit na ruke

- bucov
- Početnik
- Lokacija:Tesanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Znam da ga ima na Usori dosta kapitalnog to slusam svaki dan od ribara i gledao sam ,puno ljudi me zove daj dodji i ulovi smeta nam sjeba krmu i skobalja ,nisam nikad htjeo otici jer neka ga tu nasao je svoj mir niko ga ne peca to mi dodje kao neka rezerva,jednom sam se slucajno zadesio i sjedim sa jaranima oni plovkare kad ono poce drobit to nisu manji kao sto sam mislio to su prave grdosije veci nego na bosni sto lupaju milina ih gledat a i ove plovkarose kako ga kletu sto im razjeba nakrmljenu ribu
.Tu su me prisilili da bacim varalicu tako ja zakacim f8 calypsa i bacim odma uderac njima drago ali sreca spade nakon minute jer nisam ni kontriro .Ima bucova na Usori iznenadio sam se a jos vece iznenadjenje je da se ponovo Som peca u Usori .Sto se tice kako ces ga uloviti varalica i bacaj samo ga posle vrati u vodu jer bi i ja volio nekad na Usori ponovo jednog kapitalnog uloviti,a vjerujem i ti sledecu sezonu da ga opet ganjas ,bistro susjed[/quote]
Bistrooo jaruga....i ja sam htjeo napomenuti da su to bas grdosije ba..al kontam da cu se izlevatit pa...bolje shto koja ostane..eheheh
....ali nije mi jasno dali on lovi u jatu ili sam..kontaš..jel sad drobi pokraj obale pa odjednom 15tak metar nize za par secundi opet..mozda ima 2-3 pa zajedno ili je bas toliko brz pa stigne sve...doduse vodostaj je mali pa mozda i stigne sav teren pretitrat...BISTROOOOO

Bistrooo jaruga....i ja sam htjeo napomenuti da su to bas grdosije ba..al kontam da cu se izlevatit pa...bolje shto koja ostane..eheheh

- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nema ti druge nego na vodu i probaj ako ulovis jednog onda je sam lovio ako vise onda ih je vise bilobucov je napisao/la:Bistrooo jaruga....i ja sam htjeo napomenuti da su to bas grdosije ba..al kontam da cu se izlevatit pa...bolje shto koja ostane..eheheh....ali nije mi jasno dali on lovi u jatu ili sam..kontaš..jel sad drobi pokraj obale pa odjednom 15tak metar nize za par secundi opet..mozda ima 2-3 pa zajedno ili je bas toliko brz pa stigne sve...doduse vodostaj je mali pa mozda i stigne sav teren pretitrat...BISTROOOOO

Bistro