Obrisao je moj komentar i sada više ne dozvoljava komentare, ja mu dva posalo i ne prikazuju se.
I još piše da je dozvoljeno imati mreže, a pogledajte pitanja leha-ribolovaca.

Moderatori/ce:emin,zlaja,rusko,Kovach,montana
Evo ja sam prijavio, pa cekam odgovor i/ili uklanjanje oglasa. Javim...Seha je napisao/la:Nije covijek nego hajvan !
Senade sta se konkretno moze poduzeti u ovom slucaju. Vjerovatno se moze prjaviti zloupotreba administratorima na Pik.ba. Mozda nebi bilo lose ni pokazati zainteresiranost pa doci do podataka osobe koja ih prodaje.
Senade i ja mislim isto tako ,ja sam ljudi vidio oglase na piku gdje se prodaje vatreno oruzije bez papira ,automatsko oruzje duge cijevi ,municija na kilogram .To je zakonom zabranjeno ,neki dan sam podnio zahtjev za nabavku municije cal.9mm u MUP-u naveo 100 komada municije za 2012 god odobrili mi samo 50 .Na pik.ba odem i kupim 5 kila metaka 9mm i nikom nista .i sad da se uzrujavaju za neku mrezu .....Znam ja nas jebo nassenad je napisao/la:Niko ne može pletaču zabraniti da ih plete i prodaje, sem kad bi mu finansijska policija, poreska ili ko već došla i uhvatili ga da prodaje.
Veći je problem potražnja, ovi koji kupuju, a kak njima stati u kraj, nego većim kaznama u novom zakonu.
Ne vjerujem da ce iko sa pika počešati se, jer kako napisa pletač, nije protivzakonito imati mrezu.
Evo ja malo prerovio. Jel to to?Seha je napisao/la: Ja taj zakon o alatima za privredni ribolov u BiH nemogu naci Senade jel imas ti negdje info.