Ako ih svezes sa tim, ne stavljaj slike inace cu "Pipsom" zamazati ekran!
Dobra krilca, de nesto smotaj da provirimo?
Realistic flies
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Realistic flies
Cuj njega "ako bude koga zanimalo" Pa zar nisi to vec postavio druze znas da smo radoznali. Naravno da nas zanima jer krilca su prva liga.
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Konkretno znam da Angler frkne na plastiku
a i sam preferiram prirodna vlakna, al ova me ideja pukla nako ko grom, daj mi vremena da adekvatno ovo izrežem i namotam "dostojno" tijelo i
stavljam sve od do samo nemoj ko da patentira
a i sam preferiram prirodna vlakna, al ova me ideja pukla nako ko grom, daj mi vremena da adekvatno ovo izrežem i namotam "dostojno" tijelo i
stavljam sve od do samo nemoj ko da patentira
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja necu "patentirati" garant. Iskreno se nadam da se ogrebem za muhu dvije
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Vidi "plastikarena" sto poletise prije mene za komentar
Ja sam ti nekakav nostalgicar koji je teskom mukom presao na CDC pa se sad opasno navadio.
Jedan prijatelj mi dade nekoliko silikonskih ledja sa nogicama za nimfe, a ja ni jednu da napravim.
Ova krilca izgledaju interesantno. Kad smotas koju obavezno sliku postavi.
Ja sam ti nekakav nostalgicar koji je teskom mukom presao na CDC pa se sad opasno navadio.
Jedan prijatelj mi dade nekoliko silikonskih ledja sa nogicama za nimfe, a ja ni jednu da napravim.
Ova krilca izgledaju interesantno. Kad smotas koju obavezno sliku postavi.
Opet sam kupovo đžaba to je jače od mene.Ove me prosto mame: