Izrada muha
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jah, ja njega "ticira" u gornjem postu, suvišno je išta citirati iz dokumentarca "Braco-fenomen BH fudbala".... pogledati u cjelosti...
zagarantovan smijeh cijelo vrijeme
Dakle Angler, lako je predsjedniku obećat "Premija hiljada"....ovo je malo udruženje, nagrada je od poštenih ljudi, dal' kila jabuka il petica ćevapa al bit ce nagrada )) ako ti nista nije jasno pogledaj dokumentarac
Ako ne vjerujes meni, vjeruj Sehi znas da covjek samo kvalitet preporucuje
zagarantovan smijeh cijelo vrijeme
Dakle Angler, lako je predsjedniku obećat "Premija hiljada"....ovo je malo udruženje, nagrada je od poštenih ljudi, dal' kila jabuka il petica ćevapa al bit ce nagrada )) ako ti nista nije jasno pogledaj dokumentarac
Ako ne vjerujes meni, vjeruj Sehi znas da covjek samo kvalitet preporucuje
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Izrada muha
I to kakve jabuke. Jonatan jarane
Interesuje me jedna muha koju lozim suzija da mi napravi na udici 8/0 kao suvenir.
Muha ima naziv bosanski mamlaz Clavis jel ti poznata ta muha.
Interesuje me jedna muha koju lozim suzija da mi napravi na udici 8/0 kao suvenir.
Muha ima naziv bosanski mamlaz Clavis jel ti poznata ta muha.
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vjerovatno sam je vidio al ne pod tim nazivom, znas kako u nas svaki kraj ima svoje nazive. Kod nas u Ključu tako od starih mušičara često čuješ nazive tipa: Golubasta, Miškaki, Lampara, Kvasiguz, Jejna, Orlić, Patak,Trula višnja...
Mi mlađi smo počeli koristiti ove entomološke nazive jer ne mozes se drugacije ni sporazumijeti, elem što se tiče mamlaza garant je neka vrsta atractora čim je takav naziv...da mi je opišeš ako ti nije mrsko možda i skontamo šta
Mi mlađi smo počeli koristiti ove entomološke nazive jer ne mozes se drugacije ni sporazumijeti, elem što se tiče mamlaza garant je neka vrsta atractora čim je takav naziv...da mi je opišeš ako ti nije mrsko možda i skontamo šta
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Neznam ni ja sta je to. Cuo jednom u prici od suzija daj reko napravi mi jednog na somovskoj udici 8/0 da imam suvenir..
Vidicu ovo ljeto da pokupim to od njega pa postavim fotku.
Vidicu ovo ljeto da pokupim to od njega pa postavim fotku.
Sta se sad ovdje desava
Cuj razvrstaj, a ja vec razbacao
Neka se malo utisa pa da krenem OFFove brisati ima da budu teme ko lutke
Rodjo, sto se tice te muhe Clavis je u pravu. Prave dvojica komsija istu muhu, jedna se zove Mehina druga Suljina, obje se procule... imas Mehinu u kutiju i ubijes se trazeci da nabavis Suljinu. A Suljo cuva tajnu svoje muhe ko zmija noge
Nista dok se uzivo ne vidi ili detaljno opise postupak pravljenja.
Cuj razvrstaj, a ja vec razbacao
Neka se malo utisa pa da krenem OFFove brisati ima da budu teme ko lutke
Rodjo, sto se tice te muhe Clavis je u pravu. Prave dvojica komsija istu muhu, jedna se zove Mehina druga Suljina, obje se procule... imas Mehinu u kutiju i ubijes se trazeci da nabavis Suljinu. A Suljo cuva tajnu svoje muhe ko zmija noge
Nista dok se uzivo ne vidi ili detaljno opise postupak pravljenja.
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jos ako je Suljo bolji musicar od Mehe, lako se moze desiti da mijenjas dvije Mehine za jednu Suljinu... uz doplatu.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Nobelovac
Malo smo samo utekli da rješimo ovu zavrzlamu sa nomenklaturom, elem' ja pito svog starog-Mehu, veli nema blage pa se vraćamo naslovu "Izradi muha". Rusko nije ništa drastično, malo skontali samo da razvrstamo sličice baja i raspravu u vezi istih da ne mješamo sve u ovaj jedan...neće Angler bit tako selektivan pogotovo kako su se ušutili sa nagradom
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo jednog emergersa koji je u fazi razvoja... pa mu je potreban najjaci izvor antioksidanata na svijetu:
E jesi oklapio ovu sliku svaka cast.
Za baju sta drugo reci nego kao i obicno
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nabavila se nova kamera - Canon Eos 650D... sad ganjam neke objektive, izmedju ostalog i jedan makro objektiv maksuz za muhe...angler je napisao/la:E jesi oklapio ovu sliku svaka cast.
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
jest je okino ..... ja već neko vrijeme , intenzivno " mašem " , našao sam par mirnih mjesta , ne napadnutih i prepunim bijele ribe .... isto tako danima googlam experimentišem i svašta pokušavam , volio bi prevarit kakvog škobalja , na 5# ,to bi bila igranka prava ....
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
Ovo tjelo kod emerđžera je ludo totalno,koji je ovo materijal?