Ribarski
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pustite umjetnost i fotografiju, odlicna riba majstore! Kese na grani nisu dobar znak!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Ribarski
Senko, Monty....svako proljeće Sizifov poso.... poskidamo, one naplavke suhog granja na adama popalimo očistimo. Progleda sve jednostavno. I onda sve ispočetka, poplave donesu, a nisu ni male, oveći balvani idu niz vodu. Razmišljali smo o mrežastom kolektoru na granici sa komšijama...al naidje veće drvo ode i kolektor i smeće. Vidjet cemo od ove godine hoce li biti šta konkretnije, osniva se eko sekcija, primarni cilj čistiti to sve uz ostale aktivnosti.
A neki dan kad sam čitao reagovanje za dodjeljene nagrade foteljašima, gledam svog komšiju, pa taj je izvadio sve do i ekser metalni iz poteza od 5 KM vodotoka. Svaki dan poslije posla, velika kuka, i na vodu, vadi sve što je metalni otpad i to onaj sitni "neisplativi", jer su školjke auta već povađene sve. Zaslužio čovjek makar plaketu od lokalnog udruženja.
A neki dan kad sam čitao reagovanje za dodjeljene nagrade foteljašima, gledam svog komšiju, pa taj je izvadio sve do i ekser metalni iz poteza od 5 KM vodotoka. Svaki dan poslije posla, velika kuka, i na vodu, vadi sve što je metalni otpad i to onaj sitni "neisplativi", jer su školjke auta već povađene sve. Zaslužio čovjek makar plaketu od lokalnog udruženja.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Clavis je napisao/la:Daklem na jednoj sam izletio razrook, a ova druga...pa mogla je proć bet jaranovih prstiju u kadru i ove patike što mu je spala u žaru borbe...
Stari meni kazu da sam isti Djuro. A ja tebi kazem ti si isti christopher lambert
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pitomog pogleda i vedra čela... mala djeca prije u žižu dirnut nego meni u ruke
Nadam se samo da će mi moje htjet, zborim mu dok je još u trbuhu da je ćaća normalan
Nadam se samo da će mi moje htjet, zborim mu dok je još u trbuhu da je ćaća normalan
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hehe, jos da snimimo film i capimo tog Oskara?
Ja sam rijesio svoj problem "fotogenicnosti", tako sto nabijem kapu i naocale, a ribu odignem u visinu lica, da mi pokrije barem pola "stambolke"!
Ja sam rijesio svoj problem "fotogenicnosti", tako sto nabijem kapu i naocale, a ribu odignem u visinu lica, da mi pokrije barem pola "stambolke"!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Moja stara je uspjela spasiti nase slike u ratu... puna kesa... i jednom sjednem ja da patim nostalgiju, listam albume...
Stara sve hronoloski sredila... buraz u pelenama, buraz bez pelena... ona sa stomakom... ja se rodio... buraz sretan kraj mene... meni 4 godine, buraz manje sretan kraj mene... ja u pubertetu, buraz mizeran kraj mene...
listam... i trazim slike koje sam uslikao sa rajom, pred samo sranje... zadnje slike sa ekipom... i nigdje ih...
pitam staru... sta bi sa onim mojim slikama sa rajom pred rat?
Kaze... nisam ih htjela nositi... bojala se da ce na granici pomisliti da smo narkomani ako ih vide...
Stara sve hronoloski sredila... buraz u pelenama, buraz bez pelena... ona sa stomakom... ja se rodio... buraz sretan kraj mene... meni 4 godine, buraz manje sretan kraj mene... ja u pubertetu, buraz mizeran kraj mene...
listam... i trazim slike koje sam uslikao sa rajom, pred samo sranje... zadnje slike sa ekipom... i nigdje ih...
pitam staru... sta bi sa onim mojim slikama sa rajom pred rat?
Kaze... nisam ih htjela nositi... bojala se da ce na granici pomisliti da smo narkomani ako ih vide...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Isto kao sa mojim pločama,potpuno te razumijem
Clavis druže de mi tu fotku tutni na mail zlatan.starcevic9@gmail.com u punoj rezoluciji...to je 5 min. posla i fotka za naslovnicu ribo časopisa.
Clavis druže de mi tu fotku tutni na mail zlatan.starcevic9@gmail.com u punoj rezoluciji...to je 5 min. posla i fotka za naslovnicu ribo časopisa.
-
- Nobelovac
Zlaja drug hvala ko da jesi, al dobra je slika s obzirom da je riba "tudje perje" (Monty, prenijet cu haveru cestitku za ribicu) pa se nisam ni trudio oko nje a grihota bilo da se ne uslika sa njom. Da je moja, scropo bi ja ovaj centralni dio, izbacio prste, clone stamp neko fino kamenče na ovu patiku, dodao frtalj kontrasta i sličica bombona
Nego, imal još neko lopate od dlanova ko ja, pa svaka riba dodje manja u rukama? Kako to zaobić majku mu
Nego, imal još neko lopate od dlanova ko ja, pa svaka riba dodje manja u rukama? Kako to zaobić majku mu
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kako si ovo u par riječi objasnio, sad nešto zagledam da ti ovo nije pliska u rukama nakon ovih 'scrop', 'clone', 'stamp' i kontrastaClavis je napisao/la:...Da je moja, scropo bi ja ovaj centralni dio, izbacio prste, clone stamp neko fino kamenče na ovu patiku, dodao frtalj kontrasta i sličica bombona ...
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad
-
- Nobelovac
A jook to, časna ribarska...ne sme se od ovih demokrata, a i nema pečat
Pita žena muža:
-Sjećaš se ono kad si išao na pecanje prije šest mjeseci?
-Kako da ne, bio je odličan ulov!
-E, pa zvala te je riba koju si ulovio -očekuje ribice!
-Sjećaš se ono kad si išao na pecanje prije šest mjeseci?
-Kako da ne, bio je odličan ulov!
-E, pa zvala te je riba koju si ulovio -očekuje ribice!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zali se Fata...
- Moj Haso kad god kupi dozvolu, nista ne ulovi...
- A kad ne kupi... odmah njega ulove...
(eh, kad bi barem bilo malo istine u vicevima)
- Moj Haso kad god kupi dozvolu, nista ne ulovi...
- A kad ne kupi... odmah njega ulove...
(eh, kad bi barem bilo malo istine u vicevima)
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mujo otišao sam na pecanje i ulovio zlatnu ribicu i kao uvijek ribica kaže….
- Pusti me i ispunit ću ti 3 želje!
Mujo slegne ramenima i kaže:
- Ma meni ne treba ništa; imam kuću, vikendicu na moru,automobile, kolibu u
planinama, jahtu, novaca… ja lovim samo iz užitka.
Ribica se zakoprca očajno i nagovara ga dalje:
- Ma molim te, pusti me, ispunit ću ti bilo kakvu želju!!!
Mujo se zamisli pa odgovori:
- Pa hajde, kad si navalila … želja mi je da žena i ja od sad pa na dalje
uvijek istovremeno doživimo orgazam!
Kaže tako Mujo i pusti ribicu!
- Eto, riješeno – reče ribica.
Mujo pokupio pribor za ribolov, pospremio u auto i krenuo veselo kući.
Putem je 2 puta svršio.
- Pusti me i ispunit ću ti 3 želje!
Mujo slegne ramenima i kaže:
- Ma meni ne treba ništa; imam kuću, vikendicu na moru,automobile, kolibu u
planinama, jahtu, novaca… ja lovim samo iz užitka.
Ribica se zakoprca očajno i nagovara ga dalje:
- Ma molim te, pusti me, ispunit ću ti bilo kakvu želju!!!
Mujo se zamisli pa odgovori:
- Pa hajde, kad si navalila … želja mi je da žena i ja od sad pa na dalje
uvijek istovremeno doživimo orgazam!
Kaže tako Mujo i pusti ribicu!
- Eto, riješeno – reče ribica.
Mujo pokupio pribor za ribolov, pospremio u auto i krenuo veselo kući.
Putem je 2 puta svršio.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad