Klen 2013.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Klenolovac
- Piskaralo
- Pridružen/a:12 ožu 2012, 20:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fino se lovi svaka čast. Kod mene na ovim manjim rjekama sad vršljaju trešnjaroši, a ti ne vraćaju ni male ni velike. To znači da iduće godine možaš zateći samo male koji ove godine nisu imali dovoljno velika usta da progutaju trešnju 
Vidi gnjurca voda mu do koljena, kad dođe plima...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Klen 2013.
Odlicni ulovi majstore!

Ne prizivaj, sjetice se ti tvoji da ima i ona sitna divlja tresnja, eto belaja!Klenolovac je napisao/la:Fino se lovi svaka čast. Kod mene na ovim manjim rjekama sad vršljaju trešnjaroši, a ti ne vraćaju ni male ni velike. To znači da iduće godine možaš zateći samo male koji ove godine nisu imali dovoljno velika usta da progutaju trešnju
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Rade u veoma kratko vrijeme si postao majstor blinkeranja , radiš vrhunske fotke. Daj molim te pošalji Goranu na njegov S& F mail reportažu sa svojim fotkama. Nek ostane zapisano o toj lijepoj rijeci i vama ribolovcima.
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
u slobodnoj procjeni ne ispod kilo i po.. međutim malo mojom, malo radetovom krivicom, u želji da se riba ne povrijedi, otišla je bez poziranja..rades7 je napisao/la:Nakon što sam par dana sanjao klena koji mi je ispao prilikom pokušaja slikanja (drug Djuzepee ce reci koliki je bio)
..be yourself no matter what they say..
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
@klenolovac : tako je na svim rijekama, ali eto pišemo ovdje da omladina čita i razmišlja malo drugačije. I kod mene trešnje na svakom koraku obale 
@montana : hvala druže i jedva čekam tvoje reportaže.
@Zlaja : Cijenim pohvalu vrsnog varaličara a za sugestiju...vidjećemo, ima još sezone i ima još boljih klenolovaca koji sigurno imaju više za reći od mene. Možda uradimo nešto zajednički, a možda dobijem iznenadnu inspiraciju (u slučaju da udari opet ona neman od neki dan )
@Djuzepee : Do mene je drug, ali kao što rekoh...doći će opet i to veći, vidjećeš. Bitno je izlaziti i družiti se.
@montana : hvala druže i jedva čekam tvoje reportaže.
@Zlaja : Cijenim pohvalu vrsnog varaličara a za sugestiju...vidjećemo, ima još sezone i ima još boljih klenolovaca koji sigurno imaju više za reći od mene. Možda uradimo nešto zajednički, a možda dobijem iznenadnu inspiraciju (u slučaju da udari opet ona neman od neki dan )
@Djuzepee : Do mene je drug, ali kao što rekoh...doći će opet i to veći, vidjećeš. Bitno je izlaziti i družiti se.
- spiner
- Prava Štela
- Lokacija:Kakanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Posto nas je sve vise na ovoj meni najdrazoj temi volio bih kada bi se mogli dogovoriti za jedan zajednicki ribolov, da malo promuhabetimao i zabacimo koji put zajedno.
Bistro
Bistro
Samo ribolov
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I ja sam za neko druzenje, ima još sezone, pa ćemo valjda nešto dogovoriti.
Danas zajedno sa Djuzepeom fishing na Usori. Evo malo sličica, jučerašnji i današnji ribolov. Interesantno mi je kako ovi veliki komadi (na ovoj trećoj fotografiji) uzimaju nježno varalicu, gotovo i da ne osjetim kad je usisa.

picture sharing

photo storage

imageshackus
Danas zajedno sa Djuzepeom fishing na Usori. Evo malo sličica, jučerašnji i današnji ribolov. Interesantno mi je kako ovi veliki komadi (na ovoj trećoj fotografiji) uzimaju nježno varalicu, gotovo i da ne osjetim kad je usisa.

picture sharing

photo storage

imageshackus
- mladicakraljica
- Piskaralo
- Pridružen/a:18 lip 2012, 17:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast Rade ,neka,neka tek meni sezona pocinje sada u junu pa bice nesto skromno i od mene AkoBogda poz...
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
evo da dopunim radetov post sa slikama..uglavnom ugodno druženje i još jedan odličan dan u ribolovu..

Bistro!!

Bistro!!
..be yourself no matter what they say..
- Essien
- Štela
- Pridružen/a:10 ruj 2012, 23:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast, lijepi ulovi !
Blago vama kad imate priliku tako cesto da izlazite na vodu.. Bistro.
Blago vama kad imate priliku tako cesto da izlazite na vodu.. Bistro.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Uživam u fotkama...navalili ste momački,svi će vas klenovi upamtit 
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ekipa snova!
Lijepi vam i ti ulovi!
Lijepi vam i ti ulovi!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- spiner
- Prava Štela
- Lokacija:Kakanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast momci na prelijepim slikama
I ja sam u subotu izlazio ali samo sica udara, slike kacim poslije
Bistro
I ja sam u subotu izlazio ali samo sica udara, slike kacim poslije
Bistro
Samo ribolov
- rades7
- Književnik
Hvala momci, sad bi valjalo probati ove iz Bosne, fino opada voda...potajno se nadam nekom kapitalcu