Šaljem ti Anglerov broj na pp pa vidi ima li on kakvih FF planova
Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nismo, vala, ništa dogovarali, ali Angler je tu (moram ga nazvati), Šeha dolazi idući vikend....
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Re: Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
Ja sam se vrn'o jucer. Planovi mi svi propali iz "opravdanih razloga"....tako vec druga godina
Rasprodacu sav pribor....ovako ne ide
Rasprodacu sav pribor....ovako ne ide
Ako ti je za utjehu ja sam se ove godine spakovo i raspakovo bezbroj puta.Navezah mušica za razne period evo čak se tješim pa i varaličarsku opremu aktiviram al' vode ne vidjeh.
Srećom ove nepogode me tješe da ništa nisam propustio
Srećom ove nepogode me tješe da ništa nisam propustio
-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ljudi taj ribolov je izvikan. Kako je mlada otišla u posjetu roditeljima u Slo, ja sam na vodi svaki dan, iz wadersa uskačem u krevet iz kreveta na poso sa posla u ribolov. Ne propuštate ništa. 3 i po muhe imam ne stižem ni vezat et...
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vidi se da nisi informiran.. Ovo je generalna proba za nas docek.. Ima jos jedan klip gdje djeca vjezbaju trk i deranje "narode doso nam presjednik i djuro"senad je napisao/la:Adi, Šeha, prepoznajete li koga
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nWuh3xD5jrI[/youtube]
Ja kontam u slijedecoj hefti obici djuturumovku i odloviti 2-3 dana negdje.. Mozda staraca, mozda smoluca, a mozda se privalimo kod Kovaca da nabubamo krupnijeg linjaka i malo probamo smudja, i sve tako dok nas Kova neotjera
Nakon toga kontam jedno 10-12 dana moreta.. Rostiljanje na plazi (moram kupit" onaj motor 12 V sa raznjem da dobro rasporedim boju) podvodni ribolov, panula, vertikalno dzigovanje i dokes sa ostima
E onda kad se vratim jedno 5-6 dana jal na ovaj teferic u Strgacini jal na Onaj na Crvljansko jezero.. Sve sto ribolova ispadne izmedju toga je dobro ispalo, a konto sam i neki ribolov na bucova i mrenu.. Molim te boze prati moje zelje i neposustaj zamnom

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seha drug bujrum, a ako bude Saraca javite da doletim da se vidimo!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma je li ga iko vidio… je li stigao… je li zabacio…. je li gdje umocio????
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BJ6mKz1tZpo[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BJ6mKz1tZpo[/youtube]

-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Raspitivao se za Lim i okolicu
mozda je negdje dole
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eno ga kod jarana u Krupi, blinkeraju mladicu...
-
Clavis
- Nobelovac
Ja sam mu zagubio onaj BH broj, ako neko ima da poselamim ljudstvo....
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mladica ima ostre zube, sto jest, evo mazem prste kremom. Ima ribe... cak sam oklepio i neku dobro pokrupnu kalifu. Pozdrav drustvo 
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pazi prste… ili javi koje muhe da ti vezemmontana je napisao/la:Mladica ima ostre zube, sto jest, evo mazem prste kremom. Ima ribe... cak sam oklepio i neku dobro pokrupnu kalifu. Pozdrav drustvo
Znaci dobar pocetak! samo tako nastavi i Bistro!!! Pozdravi mi PUNO ekipu iz Krupe!

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav i od mene monty, de me zvrkni na onaj moj broj, ako ga nisi zagubio, ja imam samo tvoj kucni 
Doktore, sve mi se cini da si ti odmah sa aerodroma zabacio. Zabacio bi ti iz aviona ali se pendzer ne moze otvoriti
Bravo za odlican pocetak! Jedva cekam slike
Bravo za odlican pocetak! Jedva cekam slike
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ljudi, privremeno sam na moretu. Lovim nekakve lice. Brze su kao munja, a odlicne za rostiljanja. Nisu neki komadi. Do kile. Isli smo i na lignje, ali ja zaspao na brodu nakon sat. Nije radila. Pozz
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"