Strimeri, potezanke itd...
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Srebrene 3D su mi definitivno najbolje mada sam koristio samo 4mm. Ta cijena je bas smijesna. Kad dodjem u Sarajevo valjace mi ih nabaviti.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Strimeri, potezanke itd...
U ovo je pravo dobro za grgeca na dupli drop shot ili ti na nas da silikonac imitira napad na ovaj mali strimer. Proslo proljece sam ga ubio u pojam na tu vrstu prezentacije

U duginim bojama. Jos tri pa da prevrnem stranu.
Jos jednom hvala drugu Montyju za dlake
Clouser minnow, Winston & Bauer by Suad Angler, on Flickr
Jos jednom hvala drugu Montyju za dlake
Clouser minnow, Winston & Bauer by Suad Angler, on FlickrRe: Strimeri, potezanke itd...
Jeste, bucktail.
A zao mi da se guzvaju mada bi se mogao kakav troslojni sendvic napraviti.
Prelazim na "superlight saltwater fly fishing" za stop 5#. Radjeni na udicama 10# pa ako kojim slucajem oklapi sta vece, a po zakonu baksuzluka to je obicno tako, bice trke na sve strane.
A zao mi da se guzvaju mada bi se mogao kakav troslojni sendvic napraviti.
Prelazim na "superlight saltwater fly fishing" za stop 5#. Radjeni na udicama 10# pa ako kojim slucajem oklapi sta vece, a po zakonu baksuzluka to je obicno tako, bice trke na sve strane.
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I ja, i ja
Slikaj nam sefe da odgnam ovaj snijeg iz glave.
Slikaj nam sefe da odgnam ovaj snijeg iz glave.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Au ko saliveni!
Dokolica čuda čini:

-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dašta radi!
Nego restlove srne od šišanja pomješaj sa zecom... i onda na sedževe/caddise udari finish...prejebena mješavina kad se zagladi prema kraju trupa...srna nepogrešivo imitra njigove duge noge i antene.... a i pliva...
Nego restlove srne od šišanja pomješaj sa zecom... i onda na sedževe/caddise udari finish...prejebena mješavina kad se zagladi prema kraju trupa...srna nepogrešivo imitra njigove duge noge i antene.... a i pliva...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kontam ti nakederovao zivog Jerrya.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Joj drug kad je ćerka vidjela pa ne smije da priđe pa me pita: " a gdje si ga ubro"
Sinoć sam napravio i muškog ovaj ima brkove
Sinoć sam napravio i muškog ovaj ima brkove