Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sava takodjer, danas bio, nemozes prici do vode 
Re: Bistro "Bistro!" - Forumska kafana
Bar vam u komsiluku nesto protice. Kod mene i iz slavine haman slana voda. Jos nisam prestao plakati od godisnjeg odmorarusko je napisao/la:nemoj da ih ostanes zeljan kao ja ove godine… gadna patnja… vjeruj mi...
Ima li ikakve sanse na Krusnici, gornjem dijelu?
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Krusnica se zamutila. Ako Una bude visoka jos ce se izliti u Krusnicu. Kakva li je Neretva? Ovo je ljeto za naslikati vodenim bojama
.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Drina u mom kraju nije ni jedna dan bila bistra!
Ovakvu vodu ja ne zapamtih,pritoke mute svaki čas a i bager konstatno nešto rove.
U jezeru sam neki dan snimio brod koji vrši prepir.
Svi se urotili protiv ribara
Ovakvu vodu ja ne zapamtih,pritoke mute svaki čas a i bager konstatno nešto rove.
U jezeru sam neki dan snimio brod koji vrši prepir.
Svi se urotili protiv ribara
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kod nas ima kise ali vodostaji nisu bas toliko porasli. Zvao jarana u Ladjanici iznad Glavaticeva Neretva blago zamucena i cca 20 cm iznad prosjecnog vodostaja. Ako ne padalo ova dva dana to ce doci u normalu. Monty druze drz' se ti nase Hercegovine i Neretve jedino se ona jos nije izljevala iz korita ove godine. Bujrum ja cekam!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ovo je samo onako spontano…nema nikakve veze sa ranijim postovima… da se neko ne "zabuni!"
Malo mudrih izreka:

Malo mudrih izreka:

-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Koji je moja mati monstrum, pijemo kafu jutros pokazem joj ovo, samo veli mogli su mu i usran vako podmetnut
Danas mi raja plakala kad sam im ovo rekonstruiso kraj vode, jer nismo plaho lovili voda nadolazila korakom pa supljaka najvise bilo.
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tu noc kad (.) (.) udavala...
Maloprije ovo nađoh i oplakah
Pa kad je pomenuh, neka i ide.
Imao sam lične razloge zbog kojih sam na nju bio tužan... sada sjetan, a ovaj način pisanja naslova mi je sad poremetio taj/te osjećaj/e
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CS51sdSbr_A[/youtube]
Maloprije ovo nađoh i oplakah
Pa kad je pomenuh, neka i ide.
Imao sam lične razloge zbog kojih sam na nju bio tužan... sada sjetan, a ovaj način pisanja naslova mi je sad poremetio taj/te osjećaj/e
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CS51sdSbr_A[/youtube]
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sa ovim me napomenu, radio kako se ono zvao.... grupa magazin-suze biserne.... "i recite mu da..." ....citava redakcija "MUUUDA!"Tu noc kad (.) (.) udavala...
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ljudi...jedno pitanje. Slijedece godine mi dolazi dobar prijatelj, stranac, voli ribolov.
Odveo bih ga na neko mirno mjesto da varalicarimo, pa me interesuje postoji li kod nas u BiH neki spin revir ili jezero na kom dva amatera mogu i uhvatiti nešto?
Odveo bih ga na neko mirno mjesto da varalicarimo, pa me interesuje postoji li kod nas u BiH neki spin revir ili jezero na kom dva amatera mogu i uhvatiti nešto?
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pastrmski spin revir u Konjicu, mladičarski u Bosanskoj Krupi...ako hoćete mahač-onda bez dvojbe Krušnica, to je nešto što treba doživjeti...Možete kombinovat blinkeranje mladice na Uni i mahanje lipljenu na Krušnici, jedino što ćeš imat belaj da jaran neće htjeti nazad kući...eto koliko je dobro...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eto, Zlaja nabroja. Dodao bih i Revir na Sani u Kljucu gdje mozete mladicariti (Clavis ti moze dati vise informacija), a tu blizu imas i Plivsko jezero na kojem sam bio ljetos, gdje ima mogucnost da rentate camac sa eko motorom. Samo proberi i sve cemo ti organizirati, od Krupe, preko Kljuca do Jajca, pa i da vas neko povede na vodu i pokaze terene. 
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"