--------------------------------------------------------------------------------
Bistro..
Imam pitanje koliko ima sarana u jezeru,i sta uzima ili na sta pecate.
U petak 21.07.imamo takmicenje pa bi molio ribare da me malo bolje upoznaju sa jezerom i nekim sitnim detaljima.
Unapred hvala
RAMSKO JEZERO
Moderator/ica:emin
-
- Početnik
- Kontakt:
rodjen za ribolov prinudjen na rad
-
- Haman Štela
- Lokacija:neko tamo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bistro
ramsko jezero......
tamo ljudi mjestani uglavnom love na kukuruz nista profesionalno a sarana ima
koliko god hoces ne terebas se bojati da nece biti ulova, bila sam tamo vise puta ali nisam bas obracala paznju na saranadjije pa ne bi da lupam, a ja nisam neki maistor za to , evo ti adresa pokusaj se raspitati
http://www.rama-prozor.info
tamo ljudi mjestani uglavnom love na kukuruz nista profesionalno a sarana ima
koliko god hoces ne terebas se bojati da nece biti ulova, bila sam tamo vise puta ali nisam bas obracala paznju na saranadjije pa ne bi da lupam, a ja nisam neki maistor za to , evo ti adresa pokusaj se raspitati
http://www.rama-prozor.info
-
- Početnik
- Kontakt:
-
- Haman Štela
- Lokacija:neko tamo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
eh...
znas bas mi je zao sto necu moci gledati to takmicenje iz mnogo razloga
kao prvo ramsko jezero je preljepo i zaista je puno ribe, posebno smuđa i sarana. toliko ima sarana da ga posmatraju po uvalama i na zalost poneki hvataju i na trokuku, solo.
ja istovremeno imam takmicenje na Modracu , pa kolega neka nam je bistro i dobar ulov.
a to pice dogovoricemo se vec!
kao prvo ramsko jezero je preljepo i zaista je puno ribe, posebno smuđa i sarana. toliko ima sarana da ga posmatraju po uvalama i na zalost poneki hvataju i na trokuku, solo.
ja istovremeno imam takmicenje na Modracu , pa kolega neka nam je bistro i dobar ulov.
a to pice dogovoricemo se vec!
-
- Početnik
- Kontakt:
-
- Haman Štela
nisam nikad bila tu
a sad cu pogledati slike
ma nisam isljucivo na plovak
prije sam cesce bila na vrbasu i potocima ali u posljednje vrijeme bas i nema nesto ribe (u toku kroz Bugojno) i pravo je prljav pa mi gnjavaza onda samo poodkidam mamce od frizidere i tako to
nego hvala na savjetu
vec mi je bilo to naumpalo ali sad cu definitivno isprobati
cek da vidim slike
a sad cu pogledati slike
ma nisam isljucivo na plovak
prije sam cesce bila na vrbasu i potocima ali u posljednje vrijeme bas i nema nesto ribe (u toku kroz Bugojno) i pravo je prljav pa mi gnjavaza onda samo poodkidam mamce od frizidere i tako to
nego hvala na savjetu
vec mi je bilo to naumpalo ali sad cu definitivno isprobati
cek da vidim slike
-
- Početnik
- Kontakt: