Odlazak na rijeku Ebro!
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt:
Ja sam pre neki dan pokusao da stavim svoje slike ali nisam uspio.Raja zao mi je sto nisam stogao od obaveza da stignem ranije postaviti koju sliku.
Evo par slika i rjeci sto se tice mene,vrjeme nas nije sluzilo najbolje ,samo prvi dan je bilo toplo onda je se desila velika promjena pracena kisom i velikim zahladznjenjemi ,sa dersticnim padom teperature zraka tako i vode.Sve ribe su ulovljene sa dna ,jigovanjem .Sudeci po tome som jos nije ,bio krenuo u aktivnno hranjenje.Po mome misljenju ,kao sto sam bio vec ranije rekao da je rano za Ebro jer som na ebru tek krajem maja krece u aktivno hranjenje.Sve u svemu kada se sabere od nekoliko ekipa ,njemaca ,engleza i jedne grupe srbijanaca sto su bili lovili na tome regionu u to vrjeme ,bosanci su opet ostvarili najvise ulova.
Evo par slika i rjeci sto se tice mene,vrjeme nas nije sluzilo najbolje ,samo prvi dan je bilo toplo onda je se desila velika promjena pracena kisom i velikim zahladznjenjemi ,sa dersticnim padom teperature zraka tako i vode.Sve ribe su ulovljene sa dna ,jigovanjem .Sudeci po tome som jos nije ,bio krenuo u aktivnno hranjenje.Po mome misljenju ,kao sto sam bio vec ranije rekao da je rano za Ebro jer som na ebru tek krajem maja krece u aktivno hranjenje.Sve u svemu kada se sabere od nekoliko ekipa ,njemaca ,engleza i jedne grupe srbijanaca sto su bili lovili na tome regionu u to vrjeme ,bosanci su opet ostvarili najvise ulova.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: Mujacic Mirza, dana/u 21 tra 2012, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt:
Re: Odlazak na rijeku Ebro!
Evo do mene jos par slika.
Bistro BiH
Bistro BiH
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eh, pa nek' smo se nacekali, vrijedilo je! Duboki naklon!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt:
Hvala, evo jos jedna.