identično pletivo i slične karakteristike sam imalo na LINEAFEE štapu kojeg sam slomio prošle godine . Inače taj štap sam spominjao ovdje na forumu više puta , dao bi za isti ovog AVIDA odma ... i-ako nešto manje gramaže nego što ti spominješ , isto tako je ,jako zahvalan bio na krupnijim ribama, bez grba, brz , i extra lagan... Znam da ti nisam puno pomogao al morao sam da(odam počast

) spomenem SVOJ štap kojem dugujem duboki naklon , tek sam poslje vidio i shvatio koliko je bio odnosno koliko je meni ležAo , kad hoće belaj onda hoće , iz nekog žbunja sam htio da zabacim mladoj i čvaknem u granu sve se nekako poklopilo i sila i udarac i kvrcnu KOOOO !!!
-Kod nas su se pojavili Berkly-jevi štapovi iz radničke klase , znači cijena NAŠA hehehehh , za pletivo nisam siguran, ne sjećam se , al boja identična, pluti klasika ,

isto tako i ringle , i na 40 gr i na 100 gr su identične , neće mi biti mrsko , slikam ih pa da uporedimo... sve u svemu stara (bez uvrede

) kuko , neka te dobro služi ......
P.S. joj ovog Amera

što tatrane , taman da pošaljem ono ... neka nahodaćeš pritajeni varaličar ili ti pak mušičar samo za raju ovo ,ono, srce junačko