Izrada woblera
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ruba Vobleri
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Izrada woblera
to Rubinson,iznenađuješ nas iz dana udan,svaka čast,varke super izgledaju,a i rade brate da valja,probao sam ih kod Bokia,i sada,pored onog zelenog sto sam ti zaplijenio ,moram i ovog crnog jointeda hahahahaaah,j....a sta cu ti ja,kad su dobre,hocu da na tvoju varku dernem king konga,bila bi mi čast i zadovoljstvo,,,,kad će nazivi modela i boja,da se lakše snalazimo? pozzzz bistroca....
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hvala eka,evo zalijepio sam paktu na jsr da vidis kako izgleda.a cim se usora izbistri snimit cu kako i radi.trudim se iz dana u dan da valjaju bar malo,u ovog dvodjelca sam sastavio zicu tako ako bi kongovi udarali da bude sto sigurnije.a nadam se da ce biti makar oni maji jedan na njega.sto se tice imena i dekora to neznam jos,ali eto neka ovaj bude EKA jsr
Uploaded with ImageShack.us
evo usput i buraz je sebi napravio bombera dvodjelca sa zveckom
bisreoca
evo usput i buraz je sebi napravio bombera dvodjelca sa zveckom
bisreoca
Ruba Vobleri
- boki28
- Prava Štela
- Lokacija:voda [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
joj ruba al nas palis na te voblere
odlicni su !!!
odlicni su !!!
- ruba
- Nobelovac
evo boki jos palevine
4 komada od juce sa bolim i kvalitetnijim zavrsnim lakom. tri idem da probam,ovu tamnu sam namijenio za kolegu kaze svidja mu se dekor pa neka je on proba hihihi
bistroca
4 komada od juce sa bolim i kvalitetnijim zavrsnim lakom. tri idem da probam,ovu tamnu sam namijenio za kolegu kaze svidja mu se dekor pa neka je on proba hihihi
bistroca
Ruba Vobleri
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
reko ti ja ruba da ces ti farbanje usavrsiti,ove su nemam rijeci,svaka cast,svaka cast,svaka cast,svaka cast...........itd hihhiihhihi
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ruba aferim, ovi plitkoronci su prelijepi!
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt:
Nema sta ,samo rjeci hvale,izgledaju preljepo ,nadam se da tako i rade.
Ako se moze kako naruciti po primjerak OD SVAKE u moju zbirku ,upisi me odma u red cekanja.
Bistro
Ako se moze kako naruciti po primjerak OD SVAKE u moju zbirku ,upisi me odma u red cekanja.
Bistro
- ruba
- Nobelovac
hvala svima na podrsci,tebi eka posebno coca cola radi hihihi
mirza volio bi svima da podjelim ali nemam vremena toliko da napravim jer brzo cu na teren u njemacku
mirza volio bi svima da podjelim ali nemam vremena toliko da napravim jer brzo cu na teren u njemacku
Ruba Vobleri
-
- Književnik
nema na cemu Ruba,bilo mi je zadovoljstvo,,,, jointed cola je car............a sta ce tek da postane,,,,to ce se jos čuti i vidjeti ,,samo lagano drug,ima de se to usavrsi pravo,,mada i ovom nista ne fali vidio si,,,,hihihihihihi.....bistroca.........
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt:
Nije problem ruba,to ako bude kakve masivnije proizvodnje planiraj a tebis sretno na terenu.ruba je napisao/la:hvala svima na podrsci,tebi eka posebno coca cola radi hihihi
Bistro
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitke Ruba na voblerima, odlicni su
Evo i ja sam bio zaposlen zadnjih dana
Taze girice :
Evo i ja sam bio zaposlen zadnjih dana
Taze girice :
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ekstra