Varalice - ručni radovi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
nije ono cigara nisani jel pakta u osi.hihihihi
Ruba Vobleri
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Varalice - ručni radovi
Bravo Haso majstore ,prva slika lijevo gore u cosku vidim jedan red head
,Seha tek dvije sedmice sad jos to ide nakon 30 dana krece prva kriza nadam se da ces uspjet ja sam uspjeo 4 puta prestat pusit

Bistro
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala na kometarima.
@seha, nije ono cigar, nego je ruba dobro skonto, postavljam kljun na vobler, ko sto bi ti reko nemozemo s herlavim kljunom u evropu.
A sto se tice cigara, ja bio presto 127 dana, pa opet poceo da jedem gofna.
@mirza za tebe red hed ide, i da ti kazem jarane da sam najvise ulova imo na ove red hedove, duplo vise na njih nego na sve ostale dekore. kakvi SFC i ostalo, i na savi i na bosni red hed ubi.
Onaj red musica sto se vidi na prvoj fotki niko ne komentarise
@seha, nije ono cigar, nego je ruba dobro skonto, postavljam kljun na vobler, ko sto bi ti reko nemozemo s herlavim kljunom u evropu.
A sto se tice cigara, ja bio presto 127 dana, pa opet poceo da jedem gofna.
@mirza za tebe red hed ide, i da ti kazem jarane da sam najvise ulova imo na ove red hedove, duplo vise na njih nego na sve ostale dekore. kakvi SFC i ostalo, i na savi i na bosni red hed ubi.
Onaj red musica sto se vidi na prvoj fotki niko ne komentarise
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
htjeo ja napisati nesto za muhe pa reko necu mozda su prave lete tu u tvojoj ordinaciji 

Bistro
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Soha kad smo kod mene pili kafu spomenuo si jednu malu peticu koju radiš, daj fotku molim te
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Otisli jarane, to se razgrabilo, al bit ce evo malo sad imam vremena, pa cu poceti ta tesem, bit ce i za tebe, a imaju i oni sto smo prilicali dvodijelni su spremni pa ako budes navracao za jedno 10 dana ce sve bit gotovo pa da ti sibnem koji.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hajd da ih zajedno testiramo na Krivaji, neku od idući nedjelja hajmo gore u kanjon...jutra su zahladnila i već se može pecati...
- soha
- Nobelovac
Ja sam vec dogovarao s jeranom rubom da dodjemo, pa eto mozda sljedeci vikend, sutra imamo dogovoreno za savu malo smuđa ganjat, a vidjet cu pa sljedeci vikend kod vas i da ti donesem ove nemani. Vidi i aldu ako mogne da se uplanira s nama.
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jedva ih nadjoh na slicisoha je napisao/la:Onaj red musica sto se vidi na prvoj fotki niko ne komentarise
...a ima ih za tri sezone... samo, nisi nista dok ne doguras do pola table

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Soha majstore!!!! Jesi li ti vezao muhe?
Iduce godine sa nama musicavima da ih probamo?
Iduce godine sa nama musicavima da ih probamo?
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Bravo maaaaajstore! Vidim da ti je to cose postalo malo
Vrijeme je da postavis koju sliku muha i u "nasu avliju"
Vrijeme je da postavis koju sliku muha i u "nasu avliju"
- soha
- Nobelovac
Opšte poznata stvar je da svi mi ribari imamo malo "omahe", sreća je što i moja bolja polovica ima malo te "omahe" (mozda je zarazno), pa mi ne pravi probleme zbog radnog prostora. Čak šta više uzurpirao sam cijelu sobu, a moja bolja polovica zajedno sa mnom veže mušice. Veliki dio kolekcije mušica su rad jednog vrhunskog majstora s nešeg foruma, riječ je o tommyleeu, pa ću sutra da postavim njegove radove, a i neke svoje samo da se vidi razlika u kvaliteti, i da mi pomognete sa svojim savjetima šta i kako dalje, šta popravit, šta dodat, šta oduzet itd.
Što se tiče tommija, nisam vidio kreativnijeg čovjeka dugo vremena, on od svega pravi mušicu, što god usput vidi on već razmišlja kako to upotrijebiti za vezanje neke mušice. Čojk je stvarno genije. Kad postavim njegove radove vidjet ćete o čemu pričam.
E sad ono najbitnije, jedva cekam da vidim kako su lovne, jer ova spaga sto je imam na stapu nije ni za k...c. Al me neki dan obradovao @rusko sa privatnom porukom koji je mi poslao par špaga, tako da jedva čekam da je namotam na čekrk i da izađem na vodu, pa se nadam da će uskoro biti i slike ulova
.
Što se tiče tommija, nisam vidio kreativnijeg čovjeka dugo vremena, on od svega pravi mušicu, što god usput vidi on već razmišlja kako to upotrijebiti za vezanje neke mušice. Čojk je stvarno genije. Kad postavim njegove radove vidjet ćete o čemu pričam.
E sad ono najbitnije, jedva cekam da vidim kako su lovne, jer ova spaga sto je imam na stapu nije ni za k...c. Al me neki dan obradovao @rusko sa privatnom porukom koji je mi poslao par špaga, tako da jedva čekam da je namotam na čekrk i da izađem na vodu, pa se nadam da će uskoro biti i slike ulova
-
Han
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka čast.Seha je napisao/la: Ja vec 2 sedmice nepusac
Meni izgleda dok ne okuje snijeg na Zelengori a u blizini nema granapa ... nema ni bacanja cigara.
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Suti vidis da me vec puca fatamorgana. Gdje god pogledam vidim cigaruHan je napisao/la:Svaka čast.Seha je napisao/la: Ja vec 2 sedmice nepusac
Meni izgleda dok ne okuje snijeg na Zelengori a u blizini nema granapa ... nema ni bacanja cigara.

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jel' fatamorgana ono kad ti se pricinjavam kao kroz neki dim?Seha je napisao/la:Suti vidis da me vec puca fatamorgana. Gdje god pogledam vidim cigaru
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"