Ako je neko zainteresovan za razmjenu za ostali materijal nek ponudi, garant još neko ima nešto viška, a FT materijal nije težak, poštarina bi trebala biti neznatna

Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Ovaj dio ti baš ne razumijem,šta znače ove oznake,jel znaš koje je debljine?Clavis je napisao/la: dvije ogromne pule, Fi100 i 30 cm duzine.
Replika! Ja nisam rastrkan po svijetu, nego sam se skupio pod jorganom u sred grada Reno, NV, jer mi mrsko ustati i upaliti grijanje!rusko je napisao/la:Treba imati u vidu da smo rastrkani po svijetu... Pa ako nekome zatreba nesto posebno, javimo jedni drugima i potrazimo po svim kontinentima...
Meni je Monty jednom prilikom skontao fantastican materijal koji se u Skandinaviji puno koristi a u USA slabije... ovdje nestasica a tamo neznaju sta ce s njim... Kad mi je paket stigao... suze same krenuse...
Patim od suhih ociju... ja sam uvijek fino dijete bio, ali su me roditelji redovno degenjali iz zdravstvenih razloga... da ne ocoravim...montana je napisao/la:rusko je napisao/la:Rusko, da sam znao da ces zaplakati, nebih ti slao da te uznemirim!