Seha pricaj brate????????ili tucem

Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Hvala hehe skola samo skola ma evo u subotu ili nedjelju odo malo na Jezero Vidara preko dana kazu sad radi lijepo neznam jel ko bio od vas imal kakvih rezultata probacu na ovu svoju boilu sto sam neki dan kupio i sa granulama od jagode nakrmiti dobro a i usput cu probati na frolic pa cemo vidjeti ????Amir je napisao/la:Cilj mi je bio da pojednostavim mladom kolegi kako to funkcionise sa frolicom a da ne bude preobterecen sa informacijam.Na nasim vodama se predpostavljam malo koristi frolic i vjerujem da ce proci na Ademovoj vodi gdje on odsijeda.Jedna ili druga varijanta neka sam odluci ali svi znamo da nije samo mamac presudan za uspijesan ribolov.Vrijeme je najbolji mamac jer ko ima vremena on i hvata ribe a Adem nebi smio u skoli da popusti jer inace mu nista napisat necemo.Knjige nek nosi na vodu i nek hrani redovni mora biti ribe.
A ti matori imal kod tebe sarana?Ja samo one zubate ganjam.
Amire baksuze.......Eh da je to bilo snimiti.Sa tako efektivnim padom bi maznuli lovu najsmjesniji video ......... Jao koliko bi opreme za tu lovi mogli kupiti !Amir je napisao/la:Hvala Seha ma susio sam ja aparat u basci pa ga zaboravio i kisa pala pa ga ponovo sredila tako da sam ga bacio.Kartica je spasena.U tom padu sam i stap slomio ali o tome drugi put.