5. rođendan "Bistro BiH"
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mada je, ustvari, to bilo 26.02., zaboravih postaviti tada.Mislio sam i nešto napisati, ono pametno, ali ne ide, nešto sam poglup zadnjih dana, i premoren.
Jedino što mogu napisati je:
HVALA VAM
što ste ostvarili moj, nazovimo, san u kojem sam se nadao da će ova naša stranica dostići ovaj nivo.
Ovo je već postala institucija, te moramo pokazati ozbiljnost u svemu što planiramo uraditi.
Nek' nam je bistro!
Jedino što mogu napisati je:
HVALA VAM
što ste ostvarili moj, nazovimo, san u kojem sam se nadao da će ova naša stranica dostići ovaj nivo.
Ovo je već postala institucija, te moramo pokazati ozbiljnost u svemu što planiramo uraditi.
Nek' nam je bistro!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Re: 5. rođendan "Bistro BiH"
nek nam je sa srecom i Bistro!
ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
Jos vise uspjeha i da svi docekamo skupa jedinicu uz peticu zdravi, veseli i uvjek Bistro
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
angler je napisao/la:Jos vise uspjeha i da svi docekamo skupa jedinicu uz peticu zdravi, veseli i uvjek Bistro
i da idemo sa rajom na more sami!
Cestitke svim clanovima i osnivacima sto nam postoji kutak gdje se mozemo zabaviti i popricati o onome sto najvise volimo...
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Oho, pa to je u internet godinama duboka
Zivjela 5:ca i jos se nula iza sebe nagledala!!!!
BISTRO!!
Zivjela 5:ca i jos se nula iza sebe nagledala!!!!
BISTRO!!
-
- Saradnik
- Pridružen/a:28 vel 2011, 20:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Čestitke za mali jubilej, puno dobrog zdravlja svima i uspehu u radu sajta i foruma!
Posto nemamo love za proslavu sakupicemo valjda do sledece godine makar za ovakvu
hahaha
P.S ovo se ne odnosi na Adija, znam da voli sve
hahaha
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
cestitke svim clanovima, i puno uspjeha u zivotu i ..... pa zna se ribolovu
- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
masterbih je napisao/la:Posto nemamo love za proslavu sakupicemo valjda do sledece godine makar za ovakvu
hahaha
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nek nam je sa srecom i dabogda ih docekali jos bar 100. Ovo je, sto rece Senad vec institucija i jos mi je samo zelja da postanemo toliko jaki da pored izdavanja dobrog casopisa, postanemo pokretacka snaga koja ce ove nase BiH vode odbraniti od napasnika izvana i "domacih izdajnika", sacuvati ih za nase potomke zajedno sa ribljim fondom i endemskim i autohtonim vrstama!
Bistro!
Bistro!
ne znam u cemu je problem, nije sta faca al ima tjelomasterbih je napisao/la:Posto nemamo love za proslavu sakupicemo valjda do sledece godine makar za ovakvu
hahaha
ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ovaj dvogled joj kvari fotku
Sretan rodjendan i od mene !!!
Sretan rodjendan i od mene !!!
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!